Swedish Karate Open 2023

22.-23.april 2023

Klubben tog 8 medaljer til dette års stævne. Der var mange gode danskere med og et par gode andre udlændinge til stævnet som blev afviklet efter de gamle flagregler. Masser af gode præstationer fra klubbens elitekæmpere.

Kadet drenge: Yousef Mohammed viste igen gode takter og vandt 2 runder. Nathaniel mødte en stærk svensker som senere tog 2 flag fra guldvinderen. Det lykkedes Nathaniel at tage et flag. Sempai Marcus vandt en stærk bronze og tabte kun undervejs til den svenske nordiske mester. Sempai Anton fik også kæmpet sig til bronze og fik undervejs besejret Mads A. Desværre tabte Anton til landsholdskonkurrenten Marius fra Horsens, som vandt sølv. Sempai Louis viste en god kata, men kom ikke videre.

Junior drenge: her røg Silas ud i et tvivlsomt nederlag i 2.runde men kom stærkt tilbage og fik bronze.

Senior mænd: sempai Mads S startede med 2 flotte sejre og tabte så til dygtige David fra Amager der gik i finalen. En balancefejl i bronzekampen og vi tabte desværre 2-3 men flot gået. Silas var flyvende i senior og med flagene 4-1, 3-2, 3-2, 4-1 og 3-2 kunne han tage guldet i klassen.

              

Kadet piger: sempai Clara lavede en stærk kata og endte i top 8 før hun blev slået ud. Sempai Molly var godt kørende og vandt 2 runder inden hun tabte til en svensker. I opsamlingen vandt hun igen 2 runder og sikrede sig bronze. Ella Staffeldt mødte en formstærk Anne Lund fra Vejle, tabte og fik desværre ikke mulighed for opsamling trods en god indsats.

Junior piger: det endte med en bronze til sempai Siv sov var virkelig stærk på gulvet til stævnet. Hun vandt 2 runder og tabte så 1-4 til Chia fra Allerød inden hun sikrede sig medaljen i bronzekampen.

Senior kvinder: Mille Fabricius ramte den senere guldvinder fra Holland i første runde. I opsamlingen vandt hun første kamp men tabte så til Chia. Siv vandt første runde og tabte så 1-4 til sempai Frederikke og måtte se sig slået af en nordmand i opsamlingen. Frederikke gik med 4 sejre sikkert i finalen, men tabte så her 1-4 til Samantha fra Holland.

Piger 12 år: Olivia Lomholt vandt sin første kamp i en lille pulje og måtte herefter ”nøjes” med sølv i puljen til dygtige Camma fra Jundokan.

Kumite senior kvinder: sempai Josephine ville prøve kræfter med kumite efter at have været på katalandsholdet i mange år. Hun er allerede blevet dygtig. Det motiverer hende at kaste sig over noget nyt og hun gør en indsats for kumite i klubben. Hun vandt sikkert sine 2 første kampe og tabte så finalen til en dygtig svensk landsholdskæmper. Sejt gået.

Nyheder


Kommende aktiviteter

Itosu-Kai Karate Dragør | Møllelodden 4, 1 sal, 2791 Dragør | Reg. nr. 5325 konto nr. 0000250192
Rutevejledning