Velkommen til Itosu-Kai Karate Dragørs Hjemmeside

  
Alle nye medlemmer skal registrere sig på vores Medlems Portal.
Klubben tager elever ind fra 3 år. Man kan ikke starte direkte på holdene men skal først skrive sig ind på vores venteliste, hvorfra man vil blive kontaktet når der er plads.
For at komme på ventelisten skal man oprette en profil som et medlem med medlemsnummer 999. Derefter skal man gå ind under punktet TILMELDNINGER og melde sig på VENTELISTEN. Vi tager nye elever ind 2 gange om året - efter nytår og efter sommerferien

Al betaling af kontingent foregår via denne Portal. Første gang I tilmelder jer, betaler I, i.f.m. tilmeldingsproceduren.
Find vejledningen under menuen Tilmelding.  


 

Klubtøj

  

 
Itosu-kai Danmark (Bosatsu, Itosu-Kai Dragør og Kaizen Karate Do) har et samarbejde med Budoxperten om levering af klubtøj.

 Klubbernes officielle klubtøj består af en paradedragt og en t-shirt fra Joma. Den officielle klubdragt er den deltagere og coaches har på, når de repræsenterer klubberne til stævner i ind- og udland. 

 Vi har også valgt at have andet klubtøj i kollektionen - og vi vil løbende tilføre flere dele til, hvis vi finder noget interessant, som passer ind i stilen.

 Da sommeren nærmere sig - og det ser ud til at træningen skal ske ude et stykke tid endnu, har vi valgt også at have shorts og leggings med i kollektionen. Da vi har prioriteret at kunne tilbyde jer det hurtigst mulig, har tøjudvalget ikke nået at afprøve disse dele. Vi kender derfor ikke størrelser og kvalitet endnu. Hvis kvaliteten bliver godkendt af modellerne, beholder vi disse dele i butikken - ellers finder vi noget bedre.

 Sådan bestiller du tøjet

Du skal bestille klubtøjet online på Budoxpertens hjemmeside. Tøjet kan prøves i butikken, men skal bestilles online.
 
1. Du opretter en konto på https://budoxperten.dk, logge på som kunde.

2. Vores kollektion finder du under menuen KLUBBER/ITOSU-KAI

 


 
   


  
 
 
 
 

Nyheder


Kommende aktiviteter

Itosu-Kai Karate Dragør | Møllelodden 4, 1 sal, 2791 Dragør | Reg. nr. 5325 konto nr. 0000250192
Rutevejledning