Swedish Open

09.april 2022

2 guld, 4 sølv og 7 bronze til klubben.

Stævnet var udtagelsesstævne til katalandsholdet. Det betyder at resultatet får stor indflydelse på chancer på at komme på landsholdet til efteråret samt blive udtaget til U21 VM og NM.

Klubbens kæmpere gjorde det fantastisk og det hårde arbejde som er blevet lagt i eliteholdet de sidste par år, begynder nu virkelig at bære frugt.

Stort tillykke til alle

Senior

Semai Frederikke lagde ud med 3 sikre sejre, blandt andet over Lina Wåglund fra Sverige. I seminfinalen tabte vi desværre knebent til Samantha fra Holland som senere vandt finalen 5-0. Bronzen kom sikkert i hus 5-0. Både Mille og sempai Siv tabte 1-4 til Mathilde Skalara fra Sverige og endte i bronzekampen som Mille vandt 3-2. Franziska som gæstetræner fra Tyskland vandt sin første runde og tabte så til sempai Frederikke.

Sempai Mads Schwartz gik til semifinalen med 3-2 og 4-1. Her tabte han til Anthony Vu fra Sverige som tog sølvmedalje til EM i kadetklassen. I bronzekampen tabte han desværre knebent 2-3. Sempai lavede en stærk kata men kom ikke videre fra første runde.


Junior

Sempai Siv ramte virkelig en god dag med marginalerne på sin side. Med tre gange 3-2 nåede hun finalen ved at besejre 2 dygtige rivaler, Andrea fra Gladsaxe og Anna fra Amager. Det blev til en meget flot sølv.


Hos drengene var Anthony Vu igen suveræn, både sempai Mads og sempai Carl tabte til ham. Sempai Mads fik dog taget et enkelt flag mod ham og fik god modstand af sin klubkammerat i bronzekampen som blev vundet 3-2.


Kadet

Her gik det virkelig forrygende. Hos pigerne strøg sempai Molly til finalen efter 4 sejre. Her tabte hun til dygtige Chia og manglede en stærk 5.kata. Sempai Clara vandt første runde og så besejrede hun stærke Melanie fra Amager 2-1 og tabte herefter til sempai Molly. Bronzekampen blev efterfølgende vundet. Stærkt. Sempai Sarah lavede en stærk kata med en mindre balancefejl og kom ikke til 2.runde.Drengene gjorde næsten rent bord. Sempai Marcus strøg i finalen efter 3 sejre, blandt andet over Markus Kerner fra Horsens. På den anden side gik både Silas og sempai Anton i semifinalen, som sempai Anton vandt 2-1. Finalen blev også vundet 2-1 og da Silas vandt bronzekampen, tog vi både guld, sølv og bronze i kategorien. Der var også gode indsatser fra både sempai Mads Andersen og Daniel i puljen.


Børn

I drenge 13 år tabte både Nathaniel og sempai Louis til en stærk islænding. De kom efterfølgende i opsamling men endte uden for medaljerækken. Yousef vandt første runde, tabte så semifinalen men fik hevet en bronze med hjem i opsamlingen. Hos piger 13 år var det ikke Ellas dag, så ingen placering i dag efter sin flotte sølv til DM. Til gengæld ryddede Olivia puljen i 11 år med tre gange 5-0. Suverænt. Caroline fik taget revanche fra DM og endte med en flot bronze.

 

 

Master

Anette var direkte i finalen, vrikkede desværre om på foden, så det blev til en sølvmedalje.


 

 

Nyheder


Kommende aktiviteter

Itosu-Kai Karate Dragør | Møllelodden 4, 1 sal, 2791 Dragør | Reg. nr. 5325 konto nr. 0000250192
Rutevejledning