Nordiske Mesterskaber 2023

07.-09.april 2023

 

2 guld, 2 sølv og 2 bronze – stærkt gået af eliteafdelingen i kata


720DA695-3B5E-472C-89AD-D4B6C95B9690.jpeg


Senior kvinder: 
sempai Frederikke forsvarede sin titel fra sidste år og er nu 5-dobbelt nordisk mester i senior. Hun fik højeste score hele vejen igennem og besejrede dygtige Bess fra Finland i en tæt finale med papuren. Mille opnåede en solid top 5 i puljen.

Senior mænd: sempai Mads leverede en kraftfuld chatan yara kusanku som placerede ham som nr. 5 i puljen og kom derfor ikke videde til 2.runde. Det er hårdt felt i seniorklassen når man kun er ungsenior.

Junior piger: i denne pulje blev alle favoritterne på tværs af landene dømt ned og det var lidt svært at se den røde tråd. Sempai Siv kom desværre ikke igennem til medaljekampene.

Junior drenge: suveræne Anthony Vu fra Sverige tog guld både i junior, senior og holdkata og kunne ikke røres. Silas kom stærkt igennem som 1er og fik en flot sølv.

Kadet piger: sempai Molly gik direkte til finalen hvor hun desværre ikke fik has på Letland. Flot sølv. Sempai Clara tabte desværre sin bronzekamp.

Kadet drenge: medaljevante sempai Anton måtte nøjes med top 5. Sempai Marcus var tæt på finaleplads og tog efterfølgende sikkert bronzen hjem. 

Holdkata senior: drengeholdet med Mads, Anton og Marcus ramte ikke helt dagen og komme ikke til finalen men tog en bronze i puljen. Pigeholdet med Siv, Clara og Molly var derimod godt kørende og kan nu kalde sig nordiske mestre.


Nyheder


Kommende aktiviteter

Itosu-Kai Karate Dragør | Møllelodden 4, 1 sal, 2791 Dragør | Reg. nr. 5325 konto nr. 0000250192
Rutevejledning