Kiku Doryoku
30.september 2023
Der var masser af gode takter for klubbens eliteboblere, som var den primære målgruppe for dette breddestævne i Kolding, som både havde gradsinddelte puljer samt talentpuljer. Alle kæmpere gik på gulvet 2 gange og lavede kata, hvorefter scoren blev lagt sammen. Det blev til 3 guld, 4 sølv og 5 bronze. Det er værd at nævne at vores eliteboblere udelukkende stillede op med pinan kataer.
Holdkata
Dagen startede med holdkata og her fik Emma, Noah og James en flot sølv foran Alexander, Emil og August W som fik bronze.
U12
Her fik både Emma og James kæmpet sig til en sølvmedalje for de høje kyu-grader, mens Noah tog bronze. Alexander fik en bronze hos de lave kyu-grader og her lå August W også til bronze, men efter at gå i stå i sin anden kata, glippede den desværre trods gode takter. I talentgruppen lykkedes det James at sikre en stærk sølv mens Noah fik bronze.
U14
Emil var her super flot kørende og strøg helt til tops med guld i puljen lave kyu-grader. Hos de høje grader blev August T en flot nummer 5. De sluttede begge udenfor placering i talentpuljen trods flotte kataer
Kadet
Her var Yousef ustoppelig i både talentkata og kumite -70 kg. To gange guld – meget imponerende. Både Nathaniel og sempai Louis fik lavet rigtig gode kataer, lige udenfor medaljeplaceringen desværre.
Junior
Her fik Daniel en sølv efter 2 stærke kataer, selvom der kun var 2 i talentpuljen kan man sagtens være tilfreds med en god indsats.


Nyheder


Kommende aktiviteter

Itosu-Kai Karate Dragør | Møllelodden 4, 1 sal, 2791 Dragør | Reg. nr. 5325 konto nr. 0000250192
Rutevejledning