Irish International Open

08.-09.oktober 2022

Klubben hentede 5 medaljer til efteråret andet udtagelsesstævne i Dublin. Der var mange gode kæmpere og dommere. Blandt andet havde en stor delegation dygtige italienere valgt at deltage og de vandt mange katamedaljer. Desværre var der lidt en stigende trend også til dette stævne at lange, svære kataer hos knap så dygtige udøvere bliver belønnet – bare de har masser af udstråling. Tak til alle for et godt stævne.


Sempai Frederikke Bjerring er meget konstant i sine præstationer og resultater. Hun sikrede sig endnu en gang en bronze i et stærkt seniorfelt.


Sempai Anton Gadsbøll fortsatte sin medaljestime udenlands og vandt en flot bronze i kadetpuljen.


Sempai Clara Leth var godt kørende blandt andet med sin nye kata, Anan, og kæmpede sig vej til en bronzemedalje i kadet.


Holdkata kadet/junior: hos pigerne fik Siv, Molly og Clara fyret et par gode unshu af og endte med en sølvmedalje – god optakt til NM hvor de repræsenteret Danmark. Louis, Nathaniel og Yousef hentede en bronze hjem hos drengene.


Andre resultater: Både Silas Thomsen og sempai Mads Schwartz opnåede en top-5 placering i hh. junior og ungsenior. Det blev desuden til top-8 placeringer til sempai Molly Lohse i kadet, sempai Louis Gade i kadet og til Nathaniel Mathisen i kadet.


Nyheder


Kommende aktiviteter





Itosu-Kai Karate Dragør | Møllelodden 4, 1 sal, 2791 Dragør | Reg. nr. 5325 konto nr. 0000250192
Rutevejledning