Hamburg Open 2023

25.marts 2023


Det blev til 4 medaljer til klubben til dette kategori stævne som mest bestod af tyskere og danskere. Vi havde en lille gruppe afsted og et par af vores kadetter fik prøvet kræfter med kumite. Tak til coaches sempai Kimi og Rafika.

Udklip.jpg

Kadet drenge: her gik sempai Anton Gadsbøll og sempai Mads Andersen videre til 2.runde. Det blev endestationen for Mads men Anton var 0,1 point fra at gå i finalen og måtte nøjes med en sikker bronze. Ærgerligt når man fik næsthøjeste karakter, men sådan kan lodtrækningen gå. Nathaniel, sempai Louis og Yousef kom desværre ikke videre til 2.runde


Kadet piger: sempai Molly Lohse gik stærkt videre som 2er både i første og anden runde bag en dygtig tysker. Samme historie som Anton, næsthøjeste karakterer og endte med bronze. Ella som lige er blevet kadet, kom desværre ikke videre denne gang men det skal nok komme når man har vænnet sig lidt til klassen.

Junior piger: Historien gentog sig selv, da sempai Siv Gade fik en fortjent bronze som en stærk 2er i gruppen med kataerne paiku og papuren.   

Junior drenge: her var sempai Carl Schröder stærkt kørende, han gik videre som 1er i puljen hele vejen til finalen, hvor hans papuren kun var 0,1 fra at give ham guldet. Flot gået.


Kumite: her fik vi hjælp af Bosatsu med coaching og Yousef måtte se sig slået 2-0 af en kæmper fra Azerbaijan, der endte med bronze. Sempai Anton kæmpede 3-3 men tabte på senshu (regel om første scoring). Godt kæmpet drenge.Nyheder


Kommende aktiviteter

Itosu-Kai Karate Dragør | Møllelodden 4, 1 sal, 2791 Dragør | Reg. nr. 5325 konto nr. 0000250192
Rutevejledning