Frederikke er nu færdig til European Games 2023 i Polen, og sætter her et par ord på stævnet, hendes optakt og oplevelsen af at deltage til så stort en sportevent: ?
“Først og fremmest vil jeg benytte lejligheden til at sige et kæmpe TAK til de mange, som har skrevet søde beskeder og fulgt med på Livestream! At mærke den opbakning og støtte er svær at sætte ord på! Så et kæmpe tak til alle jer! ??
Min optakt har været intens og målrettet. Min træner lagde en detaljeret og ambitiøs træningsplan, og jeg har arbejdet hårdt for at være klar. Det gjorde også, at jeg havde en helt særlig ro, da jeg gik på gulvet. Alle mine opgaver var nøje planlagt, og fokus skulle være på mig selv og min egen præstation. 
Det var et svært felt, og jeg var endt i en hård pulje med den regerende europamester fra Spanien, en stærk upcoming græker der har vundet medalje ved EM, samt tyrkeren, der har taget medaljer ved de to tidligere European Games, deltaget ved OL samt har 9 EM-medaljer. Jeg gik på gulvet og fulgte mine opgaver, og er tilfreds med mine kataer. Jeg formåede dog ikke helt at finde det rette spændingsniveau i første kata, men dette blev hurtigt korrigeret til de efterfølgende to. 
Selvom jeg er frustreret over de point, som jeg fik, og resultatet ikke blev som forventet, så er jeg taknemlig for at repræsentere Danmark til så stort et sportsevent! European Games har været en uforglemmelig oplevelse, som jeg vil se tilbage på med stolthed og glæde! ????
Næste mål er VM i Budapest til oktober, hvor jeg forhåbentlig for mulighed for at møde dem igen ??"Nyheder


Kommende aktiviteter

Itosu-Kai Karate Dragør | Møllelodden 4, 1 sal, 2791 Dragør | Reg. nr. 5325 konto nr. 0000250192
Rutevejledning