Karateklubbens klubmesterskab og sponsorevent

 

Søndag d. 13. november afholdt klubben sit årlige klubmesterskab i egne lokaler. Stort tillykke til alle deltagerne som modigt stillede op på dagen og kæmpede både i kamp (kumite) og teknik (kata).

Som I kan se på billederne, spænder klubbens hold fra vores dygtige elitehold (som lige har været til Nordiske Mesterskaber og hentet 8 medaljer hjem til klubben) til hårdtarbejdende voksne medlemmer (vi har lige nu gratis prøvetræning for voksne året ud) og mikro/mini karate helt ned fra 3 år.

Vi vil rigtigt gerne blive i vores lokaler men er desværre ramt af store stigninger i husleje og varme. Derfor havde klubben samtidig arrangeret en sponsorevent for at samle penge ind. Vi vil i den forbindelse gerne rette en hjertelig tak – domo arigato – til alle de private sponsorer og virksomheder der havde valgt at hjælpe os et skridt nærmere med at kunne blive i vores dejlige lokaler.

 

En særlig tak til:

St. Magleby Autoværksted

Sharewine

Groesfjeld Advanced Cleaning Solutions

Dragør VVS

Kristian Haugaard

Mikkel & Denise Lomholt

Tim Meicker

Witrics

Calmlish

Hanna Schaldemose 

Lasse Wiberg

 

Til sidst et opråb til kommunens politikere til at hjælpe vores forening (og andre i samme situation) som er midlertidigt i nød på grund af stigende energipriser. For vi er ikke i mål endnu!  I første omgang var svaret fra forvaltning og udvalg at vi ikke kunne hjælpes udenfor eksisterende rammer. Vi håber at kommunalbestyrelsen vil se velvilligt på vores sag og fx tillade os at søge 5 %-puljen ekstraordinært til at betale varmeregninger næste år. Vi ved at der er afsat en ekstraordinær pulje til at dække kommunens egne stigende udgifter til varme og el næste år – herunder skoler og Hollænderhal som mange foreninger bruger aftener og weekend. Vi føler at os som står med egne lokaler, bliver efterladt til os selv i denne svære stund. Det bør være i kommunens interesse at der også er foreninger at vende tilbage til efter energikrisen.

God jul og godt nytår til alle vores medlemmer - bestyrelsen og trænerteamet i Itosu-kai Karate Dragør

Nyheder


Kommende aktiviteter

Itosu-Kai Karate Dragør | Møllelodden 4, 1 sal, 2791 Dragør | Reg. nr. 5325 konto nr. 0000250192
Rutevejledning