Banzai Cup (kategori 4)

Berlin, Tyskland 29.-30. september 2018

Klubben stillede med 14 deltagere til dette udtagelsesstævne. Vi havde en superhyggelig tur til Berlin med alle udøvere og forældre. Niveauet var tårnhøjt i børneklasserne, så her fik vi ingen medaljer – det vidste vi godt på forhånd, men det var lærerigt at skulle præstere under de uvante forhold og se, at der var højt til loftet. På landsholdssiden var resultaterne lidt blandet – vi endte med 3 medaljer i et felt hvor der var stærke tyskere, englændere, belgiere, hviderussere og svenskere. Tillykke til alle

Senior

Her havde sempai Frederikke Bjerring ikke marginalerne med sig. Hun startede med at afvise svenske Smilla 5-0. Så satsede vi lidt med chatan yara og tabte 2-3 til en hviderusser, der tabte 2-3 i semifinalen – så ingen opsamling.

Junior

Igen viste Laura og Cecilie Scharff høj klasse og storform, da de efter 4 indledende sejre stod i finalen overfor hinanden. Det blev Cecilie som for andet stævne i træk, trak det længste strå. Guld og sølv – kæmpe tillykke. Sempai Anna Enevoldsen ramte desværre en lidt mærkelig 2-3 kendelse og var derfor ude. Men hun har allerede sikret sig en værdifuld kategori 4-medalje fra Luxemborg, så hun er stadig flot kørende.

Kadet

Sempai Josephine Christiansen havde en god dag. Hun strøg igennem til semifinalen, hvor den belgiske verdensstjerne, Younmi, ventede. Det lykkedes at tage et enkelt flag og bronzekampen blev sikkert vundet 5-0. Virkeligt stærkt at tage flag fra VM-bronzevinderen. Karen Bitterhoff startede med to stærke 5-0 sejre og tabte så kvartfinalen 1-4 og endte i top 5. Også et godt resultat. Lucas Lomholt ramte ikke dagen. Efter en sygdomsperiode måtte han nøjes med et 2-3 nederlag i første kamp. Det skal nok komme.

U14

Her klarede Siv Gade sig bedst. Hun vandt både med sin jion og sin rohai før sensei sprang bomben: du skal lave 3 forskellige - så du har 5 min til at gøre niseishi klar! Hun løste opgaven så flot men kunne ikke slå den dygtige danmarksmester, Sara Lippert, fra Greve. Top 8 blev det til. Nikoline Laugesen mødte en virkelig stærk hviderusser og måtte se sig besejret trods en flot kata. Sarah Gottlieb røg ud i første runde til den senere engelske guldvinder og kom så i opsamlingen mod endnu en stærk englænder, hvor hun desværre tabte. Men gode takter fra alle 3 piger.


U12

Sejrsvante Molly Lohse gjorde det godt, men måtte erkende at der var forskel på dansk og internationalt niveau. Hun slog en dansk rival 3-2 i første runde. Så tabte hun til en dygtig belgier der gik i finalen. I opsamlingen vandt hun 2 stærke runder før hun meget knebent tabte bronzekampen 2-3 og endte i en top 5. Det skal fremhæves at selvom der var mange dygtige danske børn dernede, var hun den eneste som endte i en medaljekamp. Hos drengene tabte Anton Gadsbøll desværre tæt 2-3 til en dansk talentcenterkæmper. Nathaniel Mathisen startede med en 3-2 sejr og tabte derefter til den senere tjekkiske bronzevinder. Marcus Rosenberg vandt første runde, men tabte så til den tyske guldvinder. I opsamlingen rakte vores 3.kata desværre ikke til at gå videre.

Nyheder


Kommende aktiviteter

Itosu-Kai Karate Dragør | Møllelodden 4, 1 sal, 2791 Dragør | Reg. nr. 6508 konto nr. 3052989972
Rutevejledning