Hold, Tider og Trænerplan

Holdoversigt Itosu-Kai Karate Dragør

Klubben tager elever ind fra 6 år. Man kan ikke starte direkte på holdene men skal første skrive sig på vores venteliste, hvorfra man vil blive kontaktet når der er plads. Skriv til: itosukaidragoer@gmail.com og oplys navn, fødselsdato og telefonnummer. Vi tager nye elever 2 gange om året – efter nytår og efter sommerferien.

Karate 6-8 år, hold A:

Træner: Sempai Rikke Linck og Sempai Kimi Schwartz

Holdet er lige dele leg/almen gymnastik/kropbeherskelse og karate. Efter ½ år går man til graduering og får en blå streg på det hvide bælte. Herefter skal man rykke videre op på B-holdet. Man kan også blive vurderet til at skulle starte direkte på B-holdet.

Holdet træner 45 min 1 gang om ugen (mandag fra kl. 17.00-17.45)

Pris: 750,- per halvår

Karate 6-8 år, hold B:

Træner: Sempai Rikke Linck og Sempai Kimi Schwartz

Holdet har stadig store elementer af leg/almen gymnastik/kropbeherskelse men med større vægt på traditionel karatetræning. Efter ½ års træning går man til graduering og får 2 streger på det hvide bælte. Efter yderligere ½ år kan man forsøge at opnå det blå bælte hvorefter man bliver flyttet over til børn begynder. Enkelte elever vil få mulighed for at gå direkte til det blå bælte.

Holdet træner 60 min 1 gang om ugen (mandag fra kl. 18.00-19.00).

Pris: 750,- per halvår

Begynder Karate Børn 9-14 år:

Træner: Sensei Tejs Damkjær, Sempai Frederikke Bjerring, Sempai Caroline Dalgaard og Sempai Kimi Schwartz.

Holdet træner primært med det formål at blive klar til næste bæltegrad. Man starter med det hvide bælte og kan hvert halve år forsøge at gå op til næste grad. Hvornår man flytter over til det øvede hold afhænger af sammensætningen og størrelsen på holdene men typisk efter et par år.

Holdet træner 60 min 2 gange om ugen (tirsdag og torsdag fra kl. 17.00 til 18.00).

Pris: 1.550,- per halvår

Øvede Karate Børn:

Træner: Sensei Tejs Damkjær, Sempai Frederikke Bjerring, Sempai Caroline Dalgaard og Sempai Kimi Schwartz.

Holdet træner primært for at blive klar til næste bæltegrad, sekundært for at kunne gå til stævner. Når man opnår en tilstrækkelig høj grad bliver man tilbudt at træne ekstra på vores elitehold. For de ældre elever forsøger vi også at lave en indslusning til voksenholdet.

Holdet træner 1 time 15 min 2 gange om ugen (tirsdag og torsdag fra kl. 18.00-19.15). Fra grønt bælte kan man også deltage i søndagstræningen.

Pris: 1.550,- per halvår

Voksenhold

Træner: Sensei Tejs Damkjær, Sensei Peter Heneberg og Sempai Mia Carlsen

Holdet træner primært for at blive klar til næste grad, sekundært træning for at kunne gå til stævner samt selvforsvar.

Holdet træner 1 time 45 min 2 gange om ugen tirsdag og torsdag fra kl. 19.15-21.00). Fra grønt bælte kan man også deltage i søndagstræningen.

Under 25 år, Pris: 1.550,- per halvår.

Over 25 år, Pris: 1.850,- per halvår

holdoversigt fra august