Kontingent

betaling

Kontingentpriser:

Mikro-karate: 400,- per sæson (plus kortgebyr)

Mini-Karate: 800,-pr. halvår (plus kortgebyr)

Børn og unge U25 år: 1.600,-pr. halvår (plus kortgebyr)

Voksne O25 år: 1.900,-pr. halvår (plus kortgebyr)

Elitekontingent: 300,- pr. halvår pr. ugentlig ekstra træning. Dog kan man aldrig betale mere end 2.200,- per halvår. Er man tilmeldt elitehold både mandag og onsdag, bliver søndagseliteholdet derfor gratis.

Eksternt Elitehold: 500,- pr. halvår

Gratis ulykkesforsikring(dækker karatetræning og konkurrencer). Alle medlemmer af klubben skal have en licens i Dansk Karate Forbund. Den inkluderer en ulykkesforsikring hvor karate også er omfattet. Licensen bliver betalt af klubben og der bliver tegnet licenser på alle medlemmer 1.februar og 1.oktober.

Hvilende medlemskab: 300,- pr. halvår. Hvilende medlemmer må gerne i mindre grad træne for at opretholde kontakt til klubben. Hvilende medlemskab kan kun foregå forud i tid og med kassererens accept

Betalingsform: Kontingentet betales via Klubmodul.

Betalingsfrist: Der skal betales senest 7.januarog 7.juli for de to sæsoner ellers betragtes man i restance. Bliver betalingsfristen overskredet vil der blive sendt en påmindelse om betaling inklusive et rykkergebyr/restance gebyr på mail.

Da vi desværre oplever at enkelte, som konsekvent betaler for sent og det koster en del frivillig arbejdskraft at inddrive betalingen ofte uden held, har bestyrelsen valgt pr. dags dato, at hæve restancegebyret til 100 kr.

Udmeldelse skal ske på mail til klubbens kasserer på: perbjerring2791@gmail.com senest 8 dage før perioden udløber.

Tilmelding til Klubmodul:I skal først oprette en profil

http://itosukaidragoer.klub-modul.dk/

Derefter skal I med jeres betalingskort tilmelde jer et starthold. Følg vejledningen på linkets forside. Når vi flytter jer til det rigtige hold vil I modtage en mail med et betalingslink. Husk jeres Brugernavn og Password til at logge ind på Medlems portalen.