Nordiske Mesterskaber (kategori 3)

Nordiske Mesterskaber (kategori 3)

Aalborg 09.april 2016

Klubben havde et fantastisk nordisk mesterskab i år. Stævnet blev afviklet på dansk grund og stævneudvalget havde virkeligt leveret varen med superbe rammer. Vi stillede med 7 individuelle deltagere og 1 hold. Det blev til 4 guld, 1 sølv og 2 bronze.

NM 2016 Medaljer

Holdkata kvinder: med kun 2 hold i puljen, vidste vi godt at Island og dermed guldet ville blive en overkommelig opgave. Fokus lå derfor på et lave en bedre performance end sidste år. Med forrygende opbakning fra publikum fik sempai Caroline, sempai Rikke og sempai Frederikke lavet en flot Annan med bunkai i topklasse og fik fortjent guldet med 5-0.

Senior mænd: sempai Christopher Rohde havde ingen problemer med at vinde sin 4. titel på stribe med 3 sejre uden at afgive flag. Helt suverænt. Undervejs blev Finland og de to svenske kæmpere besejret.

Senior kvinder: sempai Rikke Linck har været lidt ude af stævnerutinerne et stykke tid og plaget af sygdom helt op til stævnet. Hun gjorde hvad hun kunne men tabte til Mia Karlsson fra Sverige (tidligere medaljetager til U21 EM). Sempai Caroline Dalgård startede sikkert med 5-0 over Island og så ventede Lina Wåglund som lige har gået 5 runder til karate 1 stævne. Vi ramte ikke kataen 100 % som vi viste til DM men trak alligevel to flag i et knebent 2-3 nederlag. Bronzekampen blev vundet 5-0. Sempai Frederikke Bjerring var flyvende efter en fantastisk sæson. 5-0 over Island..5-0 over Mia Karlsson (sidste års mester) og til sidst 3-2 i finalen over Lina. Nordisk senior mester – kæmpe tillykke.

Kadet drenge: sempai Nikolaj Troest stillede for første gang op for Danmark og havde selvtilliden i orden efter sin DM-titel sidste weekend. 4-1 over Island hvorefter vi tabte 1-4 til Vincent fra Sverige som absolut er inden for rækkevidde. En nordmand havde trukket sig i bronzekampen så det blev til en bronze.

Kadet piger: her havde Cecilie og Laura Scharff noget at revanchere fra DM hvor de overraskende kun fik bronze. Sverige var forhåndsfavoritter, men hvad gør det når man har lært Annan op på kort tid fået den op på et højt niveau. Pludselig stod de i finalen mod hinanden hvor Cecilie trak det længste strå. Guld og sølv – stort tillykke.

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz