Ishøj Kata Cup (kategori 3)

Ishøj Kata Cup (kategori 3)
Ishøj, Danmark 27.januar 2016

Sempai Frederikke Bjerring vandt guld med 4 sikre sejre i senior puljen – alle sammen 5-0. Der var mange WKF/EKF-dommere til stævnet, så det var en fin platform at blive eksponeret på. Hun er i sit livs form og fik fyret Annan, Paiku, Chatan Yara Kusanku og Suparinpei af.
Sempai Nikolaj Troest fik endelig belønning for sit benhårde arbejde da han ryddede al modstand til siden og fik guld i kadetklassen. Alle de danske landsholdskæmpere var mødt op og et par af dem blev da også besejret undervejs så det var en meget fortjent – og længe ventet – guldmedalje.

ishoj 2016

Sempai Melina Kazakidis fik bronze i junior og top 5 i senior. Et okay resultat, men vi var ikke helt tilfredse alligevel. Hun tabte 2-3 til den senere guldvinder Bess fra Finland og vandt derefter sikkert kampene frem mod bronzen. I senior var det samme lodtrækning med samme skæbne mod Bess. I bronzekampen måtte hun dog her se sig besejret af Celine fra landsholdet.

Sempai Emil Enevoldsen fik bronze i kadet. Efter to indledende sejre tabte han 2-3 i seminfinalen mod landsholdskæmper Thomas Bundgaard. Bronzekampen blev vundet sikkert 4-1. Tillykke med bronzen.

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz