Sydhavspokalen (kategori 1)

Nykøbing Falster 19.september 2015

Drenge 11 år lave grader: her kom Alexander flot fra start med 2 sejre. Han tabte så semifinalen til den senere guldvinder men vandt sikkert bronze med 5-0. Lucas strøg igennem til finalen med 5-0, 3-2 g 4-1 hvor han tabte til svenske Victor. En ren gentagelse fra sidste år. Drengene gør det super godt, vi arbejder primært med at ramme topniveauet hver gang både til træning og til stævner.

Drenge op til 11 år åben: Alexander vandt første runde men blev så slået ud. Lucas fandt igen flot vej til finalen hvor han denne gang fik et enkelt flag mod svensken….dobbelt sølv og stort tillykke – det må være moderens drømmekage 🙂

Sydhavscup 2015

Piger 12-13 år lave grader: Karen vandt første runde, men tabte desværre semifinalen i en tæt kamp. Hun vandt dog bronzekampen sikkert.

Piger 12-13 år høje grader: Josephine lavede et par skønhedsfejl i dag og fik aldrig kusanku dai til at køre…hun afgav derfor et par flag men var alligevel stærk nok til at nå finalen..her tabte hun knebent 1-2.

Piger 12-13 åben: Her gik Karen bare efter at vinde en enkelt kamp. Hun vandt 2 runder, kom i opsamling, vandt den første og tabte så bronzekampen 1-2. Fem runder er super flot i dette stærke felt. Sempai Anna lavede en super kusanku dai og startede med at slå Josephines banemand 3-0 i første runde. Så skulle unshu prøves af….den gik fint men alligevel tabte vi lidt uforståeligt. Øv. Josephine viste storform og vandt fem runder og gik hele vejen til en sej guldmedalje. Stærkt.

Piger kadet høje grader: Helena startede med 5-0 og tabte så til den senere sølvvinder. Bronzekampen blev tabt med mindst mulig margin 2-3. Maria 2-3 i første runde men fightede sig til 2 sejre i opsamlingen før hun tabte bronzekampen 1-4. To top 5 placeringer og en form der er opadgående.

Piger kadet åben klasse: her var det svært for pigerne. Maria fik en enkelt sejr mens Helena måtte strække våben i første runde.

Drenge kadet åben klasse: sempai Emil vandt solidt sine 2 runder på vej til finalen, hvor han tabte 1-4 til den lokale favorit, som vi må indrømme har rykket en del på det sidste…en flot sølv.

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz