Kaizen Open (kategori 2)

Kolding 05.-06.september 2015

Sempai Melina Kazakidis strøg til tops og vandt guld efter 4 sejre i kadetklassen. To af runderne vandt hun 5-0 og hun afgav en enkelt flag til både den nye landholdskæmper, Matilde, og i finalen til Monique fra Silkeborg (der var sidste års vinder).

Sempai Anna Enevoldsen fik også guld i klassen 12-13 år. Hendes første modstander trak sig og derefter vandt hun tæt 3-2 i både semifinalen mod Josephine fra Greve (tidligere Gladsaxe) og mod Stephanie fra Gladsaxe i finalen.

Anna guld Kaizen

Sempai Emil Enevoldsen fik en flot sølvmedalje i kadetpuljen som var præget af overraskelser (ligesom sidste år). Han gik igennem til finalen med tre sikre sejre. I finalen tabte han tæt 2-3 til Mads fra Glostrup som var særdeles godt kørende i år.

Sempai Nikolaj Troest trak korteste strå i en hård, øverste del af kadetpuljen. Han mødte August fra Gladsaxe som han traditionelt ligger tæt på (de skiftes til at vinde og tabe). Denne gang tabte vi, men var sikre på opsamling. August tabte så senere til Mads, hvilket ingen vist havde set komme. Thomas Bundgaard fra Goodarzi slog så senere August i bronzekampen for at gøre det hele endnu mere kompliceret….så desværre alligevel ingen opsamling denne gang.

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz