Nordiske Mesterskaber (kategori 3)

Reykjavik, Island 11.april 2015

Denne gang havde klubben 4 udøvere med til NM. Sempai Lukas var desværre ude med en skade, han var ellers klar favorit. Sverige havde rykket siden sidst og det blev både til sejre og nederlag. Vi endte med 2 guld og 2 sølv.

NM Christopher

Senior kata mænd: sempai Christopher fik forsvaret sit mesterskab i overlegen stil. Først 4-1 over Felix Falk fra Sverige med Paiku, herefter 5-0 over Island med Annan. I finalen slog han Jesse Enkamp fra Sverige med 5-0 med sin nye kata Papuren. Stort tillykke.

NM holdkata

Senior kata kvinder: sempai Caroline vandt sikkert de første 2 runder 5-0 over Island og Norge med Annan og Nipaipo. I semifinalen ventede dygtige Joanna Högström fra Sverige. Hun blev besejret 4-1 med Chatan Yara Kusanku og så var målsætningen egentlig opfyldt. I finalen fik vi fyret en virkelig god Paiku af og gav favoritten Mia Karlsson kamp til stregen. Vi tabte 2-3 i en kamp der kunne have gået begge veje. Tillykke med sølvet og debuten i seniorklassen til NM. Sempai Rikke fik vist ikke rigtig ramt den rigtige dommersammensætning: hun vandt først 3-2 over Island med Annan og afgav højest uventet fik 2 flag. Så tabte vi 1-4 til Mia (Suparinpei) som var dygtig men lavede en kæmpe balancefejl. I bronzekampen tabte hun igen lidt uventet 2-3 til Nea fra Finland med sin Chatan Yara Kusanku. Nogle gange er det bare op ad bakke…

Junior kata piger: sempai Frederikke havde en revanche til gode mod Lina Wåglund fra Sverige som har vist klasse internationale resultater det sidste halve år. Men vi tog hende 3-2 i første runde med Annan (ny taktik). Herefter var det 5-0 over Norge med Chatan Yara Kusanku og 4-1 i finalen med Suparinpei over Alexandra Löwenadler fra Sverige, der ellers er blevet ret dygtig.

Holdkata senior kvinder: her havde pigerne set frem til at knuse Sverige. Norge mødte ikke op så vi var direkte i finalen. Vi viste en virkelig stærk Anna, bunkai sad ikke helt i skabet og så endte det hele med at vi tabte 1-4 og måtte nøjes med sølv. Næste år…

 

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz