Senior EM (kategori 7)

Istanbul, Tyrkiet 19.-22.marts 2015

Klubben stillede med 4 udøvere til dette års mesterskab i Tyrkiet.

Sempai Christopher Rohde Skotte gjorde det igen

Første 2 runder blev klaret med 4-1 og 4-1 over Slovakiet og Belgien. Så ventede vores onde ånd, Yakan fra Tyrkiet som vi tabte til sidste år i bronzekampen. Denne gang var vi på hjemmebane, så vi regnede ikke at kunne vinde. Derfor smed vi en joker på bordet, i form af ny kata: Papuren. Den er lang og svær men ikke helt indarbejdet og ses sjældent til stævner. Den var derfor optimal i sådan en kamp. Vi tabte som forventet og krydsede nu fingre for opsamling. Det lykkedes for Yakan at komme i finalen. I opsamlingen vandt vi 5-0 over Schweiz med et lille sats, da vi gerne ville gemme Suparinpei. I bronzekampen ventede sidste års guldvinder fra Italien, Busato. Vi tabte desværre 0-5, vi mente nok at et par flag ville have været fortjent, men sådan gik det ikke.

Målsætning var opnået, da top 5 kvalificerer os til European Games i Baku til juni. Kæmpe tillykke.

Senior EM

Sempai Caroline Dalgård havde trukket Polen i første runde. Vi tog bedste kata: Chatan Yara på gulvet, men det rakte desværre ikke. God erfaring med hjem, jo flere gange man står i det selskab, jo bedre rustet bliver man.

Holdkata: sempai Rikke, sempai Frederikke og sempai Caroline. I denne pulje var der kun 10 hold tilmeldt og der var ingen lette kampe at spotte på forhånd. Tyrkiet i første runde var en hård draw så vi tog gojushisho på gulvet, da vi vurderede at der var bedre chancer i opsamlingen. 0-5 og da tyrkerne gik i finalen, ventede Kroatien som også er dygtige. Her brugte vi unshu og følte selv at vi i dele af kataen var på niveau. Vi tabte 0-5 og Kroatien fik senere bronze. Vi er blevet en stor del bedre end sidste år, så det tegner godt for fremtiden.

Senior EM piger 2015

 

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz