Katapokalen (kategori 3)

Stockholm, Sverige 14..marts 2015

Klubben stillede med 4 deltagere. Referatet er udarbejdet af Henrik Troest, som også var fotograf.

Anna Stockholm

Guld
Anna Enevoldsen

Bronze
Sempai Nikolaj Troest

Top 8
Sempai Emil Enevoldsen
Frederik Fuhs Petersen

Så er vi vist alle kommet hjem fra Swedish Kata Trophy i Stockholm. Fantastisk vejr og måske var det det, der skulle til for Anna vandt guld og Nikolaj bronze. Nogen fik set lidt af Stockholm, men ellers gik tiden med først at se Anna vinde den ene runde efter den anden. Meget spændende. Næste begivenhed om formiddagen var Frederik, der vandt første kamp 3-2 i et stærkt felt, hvor han i anden runde mødte Saku fra Finland, som vores drenge tidligere har set i aktion. Han er svær at slå for dem alle. Frederik gjorde hvad han kunne og det var godt, men Saku var usårlig og endte med at vinde bronze. Efter frokost var det drengene i kadetklassen, der skulle i stormvejr. Neo (sidste års bronze vinder), og en englænder (sidste års guld vinder) havde allerede givet Nikolaj og Emil noget at tænke over, da listerne blev tilgængelige i løbet af ugen. Neo slog i første runde en landsmand (og samme fra samme klub) fra det svenske landshold (Neo er ikke på landsholdet). Emil var første mand i aktion og han skulle ligesom sidste år møde Neo i sin første runde og det var øv. Emil udførte en perfekt kata, men Neo er altså på hjemmebane og gik hele vejen til finalen, fik guld og vandt alle sine runder med 5-0, sådan. Nikolaj var ligesom i Lodz fuld af respekt for sin modstander i første runde (det var Peter Garlet), som var vinderen af Swedish Kata Trophy 2014, nemlig Adam Peters Chadwell. Det gik over al forventning og Nikolaj vandt 4-1 med en forrygende udført Unshu (altså i min amatør optik). Den næste runde gik nemt med en 5-0 sejr. Derefter stod i en ny englænder i vejen og det var Max, som Emil vandt 4-1 over til Ishøj kata cup. Nikolaj diskede op med en Nipaipo, men det var ikke nok og han tabte 4-1 og gik videre i opsamling ligesom Emil. Max endte iøvrigt i finalen mod Neo. Nikolaj endte med bronze efter en sejr over endnu en svenske. Så ingen mavebøjninger i denne omgang. Tak til alle jer der var med såvel udøvere, vandbærere, supporters, forældre og heppere. Restauranten Vapiano blev flittigt brugt og var meget

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz