U21 EM (kategori 7)

Zürich, Schweiz 6.-8.februar 2015

Klubben havde 3 udøvere med til dette års ungdoms-EM..

Sempai Lukas Ekkert jagtede sin første sejr på dette niveau. Det så svært ud, da han havde trukket tidligere europamester Kieran fra England i første runde. Vi tabte som forventet 0-5. England går heldigvis i finalen, så sempai Lukas fik chancen for en opsamlingskamp mod Hviderusland. 3-2 med en stærk Nipaipo. Så ventede hjemmebane Schweiz i den kamp som gav adgang til bronzekampen. 0-5, men det kan vi leve med. Vi fik en sejr og endte som nr. 7. Stort tillykke.

De andre kæmpere havde samme hårde lodtrækning: sempai Frederikke Bjerring mødte forsvarende viceverdensmester fra Rusland og tabte 2-3 – så bliver det ikke tættere. Mod al forventning går russeren ikke i finalen, men taber til den senere vinder fra Tjekkiet. Russeren får senere bronze. Sempai Caroline Dalgård fik fornøjelsen af engelske Aimee. 0-5. Aimee taber desværre semifinalen 2-3 til slovakiske Dorota og tager bronze.

U21 EM 2015

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz