Senior VM (kategori 8)

Klubben havde 4 udøvere repræsenteret til det ultimative stævne over dem alle: senior VM. Vores forberedelser op til stævnet havde været gode og 2 uger inden meldte alle om topform.

Holdkata blev desværre ramt af sygdom, som truede med at sætte en stopper for deltagelsen. De kæmpede sig igennem og fik lavet en flot præstation på gulvet. Sempai Caroline Dalgård, sempai Rikke Linck og sempai Frederikke Bjerring fik fyret bedste kata af: unshu. De mødte et godt makedonsk hold som tidligere har taget medaljer på U21-plan. Vi tabte men gjorde en god figur.

I invididuel havde sempai Rikke trukket den forsvarende Europamester fra Italien. Vi vidste godt at det var for stor en mundfuld, så vi tog næstbedste kata på (annan) og håbede på en sejr i opsamlingen med suparinpei. Men Italien tabte desværre til Japan som vandt guld – ingen opsamling!

været gode og 2 uger inden meldte alle om topform.

Holdkata blev desværre ramt af sygdom, som truede med at sætte en stopper for deltagelsen. De kæmpede sig igennem og fik lavet en flot præstation på gulvet. Sempai Caroline Dalgård, sempai Rikke Linck og sempai Frederikke Bjerring fik fyret bedste kata af: unshu. De mødte et godt makedonsk hold som tidligere har taget medaljer på U21-plan. Vi tabte men gjorde en god figur.

I invididuel havde sempai Rikke trukket den forsvarende Europamester fra Italien. Vi vidste godt at det var for stor en mundfuld, så vi tog næstbedste kata på (annan) og håbede på en sejr i opsamlingen med suparinpei. Men Italien tabte desværre til Japan som vandt guld – ingen opsamling!

Holdkata-piger

Sempai Christopher har markeret sig hyppigt de seneste par år på senior-niveau. 2 medaljer til karate 1, top 8 ved sidste VM og top 5 ved EM. Hans lodtrækning så fornuftig ud, så vi valgte en lidt satset taktik og gik efter en bronzekamp. Første runde blev 5-0 mod Yemen med kururunfa, næste runde blev også 5-0 mod New Zealand og annan. Tredje runde blev vundet 3-2 over Irak med nipaipo og så ventede Egypten. Her tabte vi desværre 0-5 med suparinpei og Egypten tabte senere bronzekampen 2-3 til Antonio Diaz, så det var en god modstander. Vi ville dog gerne have haft et flag eller to. Flot top 8.

Vm 2014 christopher

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz