Kaizen Open (kategori 2)

GULD

  • Sempai Rikke Linck ungsenior og senior

BRONZE

  • Sempai Melina Kazakidis kadet
  • Anna Enevoldsen 12-13 år
  • Josephine Christiansen 10-11 år kata

9 af klubbens kæmpere var taget til Kolding for at deltage i Kaize Open. Stævnet rammer et niveau som er optimalt for kæmpere på talentcenteret, og det var da også her vi havde de fleste udøvere med.

Sempai Rikke var overlegen i både ungsenior og senior, hun brugte primært stævnet til at få pudset VM-formen af på Suparinpei og Annan. Det blev også til en ny kata, Heiku, som fik sin debut. Jeg anbefaler altid at man finder stævner eller kampe hvor der ikke er noget på spil, til at afprøve sine nye kataer.

Sempai Melina fik besejret Michella fra Gladsaxe i kadetpuljen, men tabte overraskende bagefter semifinalen. Det blev til bronze. Officals kiksede desværre deres opgave overfor Victoria Veidiksen, så hun blev bedt om at skifte kata i sidste øjeblik (og imod reglerne), hvilket gjorde at hun tabte 2-3. Øv.

Sempai Emil Enevoldsen var havnet i en meget svær lodtrækning i sin pulje. Han vandt sikkert første runde 5-0 og tabte så 1-4 til den senere guldvinder, Thomas Bundgaard. I opsamlingen lykkedes det at tage et enkelt flag mod August fra Gladsaxe.

Anna startede med at vinde første runde 3-2 trods STOR balancefejl. Herefter sikkert 5-0. Så tabte hun meget tvivlsomt 2-3 til en tysker og vandt alt for knebent 3-2 i bronzekampen. Ja vi var ikke så glade for dommerne på det areal desværre…

 Josephine fik en sikker bronzemedalje med to gange 5-0. Kun dygtige Stephanie besejrede hende 3-2 i indledende, så det var virkeligt flot at få 2 flag mod hende. I kumite blev hun bedre og bedre og vandt hele 3 kampe før hun ramte nogle meget dygtige piger, som slog hende først i semifinalen og bagefter i bronzekampen.

Frederik Fuhs, Helena Ridder og Maria Ridder kom trods gode kataer desværre ikke forbi første runde.

Frederik Fuhs, Helena Ridder og Maria Ridder kom trods gode kataer desværre ikke forbi første runde.

22

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz