Sydhavspokalen, Nykøbing Falster (kategori 1)

31.maj 2014 

9 udøvere havde en hyggelig dag på Lolland til dette traditionsrige stævne som kun indeholder kata og som både har åbne klasser og kyu-klasser med 2 opdelinger. I kyu-klasserne var alle sikret 2 kampe gennem dobbelt opsamling så det er særdeles velegnet som begynderstævne. Det blev til 3 guld, 2 sølv og 3 bronze.

10.-4.kyu

Her strøg Lucas Lomholt igennem til finalen efter 3 sejre og kunne indkassere en flot sølvmedalje. I samme pulje vandt Alexander Daubjerg 2 runder og viste gode takter.

Josephine Christiansen vandt velfortjent guld med sit store talent, gode engagement og viljestyrke. Det bliver spændende at følge hende i fremtiden. Karen vandt en enkelt runde og tabte snævert 2-3 efterfølgende.

Clara Birns pulje blev flyttet frem og tilbage men da hun endelig kom på gulvet endte hun med at vinde hele 3 runder. Godt gået.

4.-1.kyu

Anna Enevoldsen har slået sig fast som en af Danmarks dygtigste. Hun ryddede da også sikkert sin pulje og fik guld.

Victoria Veidiksen slås tit med nogle der har mere erfaring i kadetpuljen. Men hun vinder langsomt terræn. Her vandt hun 2 gange 5-0 og tabte så knebent både semifinale og bronzekamp 2-3.

Åbne klasser

Hos de 13-årige drenge kørte det godt for sempai Nikolaj Troest og sempai Emil Enevoldsen. Med samlet 7 sejre og kun 1 flag afgivet i de indledende endte de med sølv og bronze da Peter Garleth fra Allerød løb med sejren. Finalen blev 3-2 over Nikolaj så det var tæt.

Anna viste ingen nåde i den åbne klasse og fik sin anden guldmedalje med 4 gange 5-0. Suverænt.

Victoria fik en forløsende bronzemedalje i en stærk klasse med 2 landsholdskæmpere.

Josephine vandt også bronze her i denne klasse.

3105

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz