Swedish Karate Open (kategori 3)

En lidt større trup på 13 udøvere havde krydset Øresundsbroen og prøvede kræfter med primært svenske og danske modstandere selvom der også var at finde kæmpere fra Norge, Island, Tyskland, Estland og England.

Senior kata

Sempai Thomas Noringriis var havnet i den svære del af lodtrækningen og mødte Sveriges pt. bedste seniorkæmper, Felix Falk. Desværre tabte vi 2-3. Og da Felix tabte til Jesse Enkamp var det slut for Thomas.

Hos kvinderne var der drama for alle pengene og der var mange flag den dag som kunne have givet godt hos bookmakerne. Både sempai Cecilie Bjerring og sempai Frederikke Bjerring var rigtigt godt kørende. Frederikke strøg til finalen med 5-0 over svenske Elin, 4-1 over Island og 5-0 over Sofie fra Allerød. På den anden side af puljen startede svenske Lina med at slå landsmanden Mia i en overraskende sejr. Bedste svenske junior-pige slår bedste svenske senior-pige. Cecilie vinder 2 runder og slår så Lina 3-2 i semifinalen. Og så sker det: Frederikke vinder 4-1 over Cecilie i finalen. Flot kæmpet begge piger. Guld og sølv til klubben i senior.

Junior kata

Sempai Lukas Ekkert vandt sikkert første runde og rendte herefter desværre ind i to 2-3 nederlag til landsholdskollegaerne Nikolaj og Magnus. En ærgerlig top 5 placering. Sempai Christian Dalgård fik en flot skalp idet han med lidt marginaler besejrede svenske Vasic 3-2 og fortsatte derefter til finalen hvor han tabte tæt 2-3 til Nikolaj og endte med en flot sølvmedalje.

Pigerne fik denne gang ikke lov til at slå Lina. Først tabte Frederikke til hende men kæmpede en bronze hjem. Sempai Caroline Dalgård som slog Lina sidste weekend strøg sikkert til finalen men måtte denne gang tage til takke med sølv. Stadig en toppræstation af begge piger.

Kadet kata

Her stillede vi med Victoria Veidiksen. Som grønbælte er kadetklassen en stor mundfuld men Victoria udvikler sig sikkert og vinder terræn på flere af hendes konkurrenter. Derfor må man tit tage fra stævner uden resultat og det kræver stor vilje at holde gejsten. Denne gang vandt hun 2 runder til dette svære stævner som en fortjent belønning på det hårde arbejde. Godt gået.

Børneklasserne

Theodor Uggerhøj tabte 1-2 i en tæt kamp. Storebroder Alexander vandt første runde 3-0 men tabte så. I samme klasse vandt Alexander Thurau en fin bronzemedalje men kunne ikke komme forbi en meget dygtig svensker. I kumite mødte Thurau en virkelig overlegen kæmper fra Bushi så der var ikke noget at gøre. Selvom Thurau er dygtig må man bare respektere den andens niveau.

Anna Enevoldsen vandt også en runde men tabte herefter til sølvvinderen. De kører ikke med opsamling hos børnene så det blev endestation for hende. Hun vandt også en kamp i kumite og tabte herefter mod en kæmper hun godt kunne have slået på en god dag.

Sempai Emil Enevoldsen startede med at slå August fra Gladsaxe 2-1. Den varmede og Emil var ikke helt forberedt på at hun ville flå flere runder. Han tabte næste runde til dygtige Peter Garleth fra Talentcenteret. Sempai Nikolaj Troest vandt overbevisende 2 runder og røg så ud i semifinalen til Peter der var godt kørende i dag. Bronze til Nikolaj.

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz