Katapokalen (kategori 3)

4 af klubbens landsholdsfolk samt 4 talenter var at finde i det Stockholmske hvor der efterfølgende var seminar med Yoshimi Inoue 8.dan JKF – den pt. mest succesfulde katatræner i verden.

Sempai Caroline Dalgård vandt i junior 3 runder deriblandt en 4-1 sejr over Lina Wåglund fra Sverige som ellers går for at være et godt bud på titel til Nordisk Mesterskab. Klubben har et par piger som bestemt har sat sig for at det skal være dem i stedet. Med sejren har sempai Caroline meldt sig kraftigt ind i denne kamp. Det blev til sølv i junior og top 8 i senior.

Sempai Lukas Ekkert fik bronze og tabte kun en enkelt kamp – den endte 2-3 til den lokale helt Stefan Vasic så det er helt sikkert et stærkt resultat.

Sempai Christian Dalgård har længe været præget af en skulderskade. Trods lidt smerter fik han han vist 8 kataer på gulvet i både junior og senior lagt sammen. Meget bedre end vi havde turde håbe på – det blev til top 5 i junior og top 8 i senior i et skrapt selskab.

Alexander Thurau fik en blot bronzemedalje i hus.

Sempai Nikolaj Troest vandt en enkelt runde og tabte så til guldvinderen, sempai Emil Enevoldsen tabte 1-2 til bronzevinderen og også Anna Enevoldsen tabte desværre første runde. Men dejligt at se også den næste generation tage ud til de lidt større stævner og turde få lidt knubs..

katapokalen

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz