Schwiss Open (kategori 4)

4 af klubbens landsholdsfolk havde fundet vej til et af de sværere europæiske stævner, nemlig Schwiss Open som fungerer som et udtagelsesstævne ifm. senior VM til efteråret

Sempai Cecilie Bjerring fik tilkæmpet sig to gange bronze i ungsenior og senior.

Sempai Rikke Linck endte med at vinde bronze i ungsenior. I senior kom hun top 8.

Sempai Caroline Dalgård var denne gang lidt uheldig med to marginalkendelser. Hun vandt en runde i både junior og senior men blev slået 2-3 i begge puljer. I senior blev det stadig til top 8.

Sempai Frederikke Bjerring strøg hele vejen til finalen i junior hvor hun måtte se sig besejret 1-4. En flot sølvmedalje.

Holdkata: Sempai Rikke, sempai Caroline og sempai Frederikke har lagt mange træningstimer i deres holdkata og på baggrund af deres høje niveau og seriøsitet er de blevet belønnet med en udtagelse til senior EM i Finland til maj. Schwiss Open var første generalprøve. De mødte 2 schweiziske hold og vandt sikkert guld selvom de havde lidt skønhedsfejl undervejs. Det er næsten umuligt at få alle aftaler til at spille når man kun har én chance. Så en dejlig optakt til de næste måneder hvor de både skal fyre det af til DM, NM og EM.

Swiss Open 2014

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz