Ishøj Cup (kategori 2)

Ishøj Kumite Cup har efterhånden udviklet sig til et stort internationalt stævne med professionel afvikling. I år havde de kata fredag aften og en del af landsholdskæmpere havde fundet vej og dominerede klasserne.

Sempai Christopher Rohde brugte stævnet som optakt til U21 EM så han kørte en sikker guldmedalje hjem og fik kururunfa og suparinpei på gulvet.

Sempai Rikke Linck fik en dejlig start på året da hun ryddede seniorpuljen og fik guld. Hun slog ikke mindre end 3 landsholdskollegaer undervejs, så virkelig gode takter blev vist frem.

Sempai Caroline Dalgård var også flot kørende. I junior fik hun guld og i senior var det kun klubkammeraten sempai Rikke der stoppede hende. Ærgerligt at de var på samme side af kamptræet. I denne klasse fik hun bronze og fik også vundet et par prestigefyldte landsholdsdyster undervejs.

Ishoejcup

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz