Austrian Championships Cup 2013 (Kat. 3)

Årets første stævne bød på 1 guld, 1 sølv og 1 bronze til klubbens 6 deltagere.

Sempai Frederikke Bjerring var flyvende i Østrig. Med sejrene 5-0, 5-0, 4-1 og 5-0 ryddede hun al modstand af bordet og kunne hænge en velfortjent guldmedalje om halsen. Kæmpe tillykke.

Sempai Thomas Norringriis lagde overbevisende ud med 3 sejre på stribe: 5-0, 5-0 og 4-1. Sidstnævnte sejr var mod en velkendt modstander, Ian fra Luxemborg. Finalen blev desværre tabt knebent 2-3 så vi måtte ”nøjes” med sølv. Godt gået.

Sempai Cecilie Bjerring har netop afsluttet et intenst træningsforløb med den engelske landstræner Jonathan Mottram.sammen med sempai Frederikke. De fleste kataer er blevet pillet godt fra hinanden så det kan tage lidt tid at samle det sammen igen. Samtidig er kroppen ikke helt restitureret så det var svært at finde de sidste kræfter frem i dag. Det blev dog til 2 sejre inden Sempai Cecilie tabte semifinalen 2-3. Bronzekampen blev dog kæmpet i hus så hun kom ikke tomhændet hjem.

Sempai Andreas Ekkert har kæmpet med lidt sygdom den seneste tid så han måtte i dag nøjes med en femteplads efter at have vundet 3-2 og 5-0 siden tabt 1-4 og bronzekampen 2-3.

Sempai Rikke Linck er inde i en virkelig spændende fase med masser af udvikling hvor hendes power, teknik, udstråling og rytme begynder at hænge godt sammen. Hun kan sagtens lave et godt resultat til det kommende EM. I dag mistede hun dog fuldstændigt balancen og endte på gulvet. Alligevel tabte hun kun 2-3 og røg ud i et felt hvor hun ellers på en normal dag ville ende sikkert i finalen. Ærgerligt men sådan går det en gang i mellem.

Lukas Ekkert har et travlt forår hvor det både skal arbejdes nye kataer ind, trænes op til 1.dan og gøres klar til EM i februar. En balancefejl i kusanku dai betød desværre farvel efter første runde. Det skal nok komme, Lukas har mange år foran sig.

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz