Czech GP (Kat. 4)

27-28. Okt.

Kadet drenge

Her havde hverken eller held i sprøjten. De tabte begge første runde med bassai dai hh. 2-3 og 1-4 så de må tage hævn en anden dag. Lukassempai Christian

Kadet piger

Sempai Frederikke fik en hæderlig top 8 placering efter at have vundet 5-0 med bassai dai og siden tabt 1-4 med gojushiho. Det kunne have blevet til mere. På det andet areal gik det bedre for . Først vandt hun 3-2 over en dygtig slovak med bassai dai. Så blev det til 5-0 med seienchin over en tjekkisk pige. I kvartfinalen valgte hun at fyre unshu af og det rakte til en smal 3-2 sejr over endnu en tjekke. I semifinalen havde vi vurderet at hun var bedre teknik for teknik end hendes slovakiske modstander så vi valgte kusanku dai mod chatan yara kusanku. Satsningen lykkedes og med 3-2 stod hun pludselig i finalen. Her lavede hun gojushiho med måtte lide et 1-4 nederlag som der ikke kunne stilles spørgsmålstegn ved. En fantastisk som må betegnes som hendes bedste resultat til dato. sempai Caroline sølvmedalje til sempai Caroline

Junior piger

Sempai Cecilie havde en god dag i denne klasse. Hun lagde ud med seienchin og besejrede en dygtig ungarnsk landsholdskæmper 4-1. Herefter slog hun Maja fra Gladsaxe 5-0 med Annan. I semifinalen vandt hun 3-2 over Natascha fra Gladsaxe med Chatan Yara Kusanku og var herefter i finalen som hun tabte klart 0-5 til en slovak der tidligere vandt EM for kadetter. . havde en dag hvor tingene ikke gik hendes vej. Først tabte hun 0-5 til den førnævnte slovak med bassai dai. Slovakken var dygtig men fik generelt alt for mange flag. Hun virkede som en forhåndsfavorit. Samtidig havde fået en pludseligt opstået mulighed for at stille op i junior. Så med en halv times forberedelse gik hun på guldet og slov Melinda Mark fra Schweiz 4-1 med bassai dai. Melinda er deres bedste juniorkæmper og vandt Basel Open for blot en uge siden. Herefter tabte sempai Frederikke til slovakken 0-5 med unshu. I opsamlingen tørnede de to klubkammerater sammen og det endte med 3-2 til sempai Frederikke med gojushiho over nipaipo. I bronzekampen tabte hun 1-4 med tomari wanshu til den næstbedste slovak så en fornem femteplads i et meget skrapt selskab.En fin sølvmedalje Sempai Rikke sempai Frederikke

Junior drenge

Her gik det godt for . Han vandt 3-2 over en slovakisk landsholdskæmper med bassai dai i første runde. Herefter tabte han 1-4 til belgiske Tresegnie med chatan yara kusanku og det er ikke hvem som helst at tage flag fra. Han vandt senere klassen, fik også bronze i senior og er tidligere medaljetager fra VM. I opsamlingen vandt han han begge runder med hh. matsumura no bassai og annan overbevisende 5-0 og . Tillykke.  sempai Andreas sikrede sig en bronzemedalje

Ungsenior mænd

Her fik et ærgerligt 2-3 nederlag til en kæmper fra Luxemborg. Det kunne have blevet til mere med lidt medvind. sempai Thomas

Senior kvinder

Her var selskabet meget skrapt. tabte første runde 0-5 til en virkelig dygtig slovak som desværre kun nåede semifinalen. led samme skæbne i første runde med bassai dai til endnu en slovak som dog nåede finalen. I opsamlingen vandt hun 4-1 over en tjekke med nipaipo. Det rakte til en top 8 placering da hun tabte efterfølgende 1-4 med chatan yara til en belgier som hun godt kunne have slået måske med en anden dommerbesætning.Sempai Cecilie Sempai Rikke

Senior mænd

Et vanvittigt hårdt felt gjorde det svært for som tabte 0-5 med bassai dai til en tjekkisk seniorlandsholdskæmper. tog et værdifuldt flag med belgiske Tresegnie som senere fik bronze med en veludført seienchin. sempai Andreas Sempai Thomas

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz