Finnish Open (kat 3) 8.-9.sep.


Hele 9 af klubbens kæmpere stillede op i Tampere til Finnish Open som samtidigt fungerede som udtagelsesstævne til landsholdets titelmesterskaber.

I seniorpuljen fik sempai Christopher guld. Det vigtigste var dog ikke medaljen men at han endelig fik slået den ellers ubesejrede (i Norden) Pasi fra Finland. Kæmpe tillykke. Sempai Thomas viste at militæret ikke havde forandret hans gode form, en bronze i skrapt selskab blev det til. På kvindesiden vandt sempai Cecilie bronze, hun tabte kun 1 enkelt kamp 1-4 til Karin, den forsvarende nordiske mester fra Sverige.

Hos juniorerne tog genvandt sempai Andreas sin titel med 3 sejre (Annan, Chatan YaraKusanku og Matsumura no Bassai) da han vandt over Lowe fra Sverige – denne gang bare i junior. Pigerne var generelt lidt i modvind til dette stævne men kæmpede bravt. Sempai Cecilie og sempai Rikke måtte begge se sig slået af svenske Elin. Sempai Rikke tabte desuden også overraskende til finske Nea og endte uden placering. Sempai Cecilie fik en sølvmedalje i en lille pulje med 4 landsholdskæmpere.

Kadetpuljerne var lidt større. Lukas og sempai Christian havde begge en god dag, de kom dog ikke helt til finalen men tog hævn og mødte i bronzekampen (der var kun 1 bronzemedalje til dette stævne). Her trak Lukas det længste strå og endte med medalje. Tillykke. Hos pigerne måtte sempai Caroline se sig knebent besejret af en svensk pige 2-3 som senere tabte til den nordiske mester Lina fra Sverige. Øv! Sempai Frederikke fik 3 sejre med Bassai Dai, Tomari Wanshu og Gojushiho før hun stod i finalen mod Lina. Desværre blev det ikke i dag hun fik lov til at vinde men hun kan trøste sig med at hun slog dygtige Frederikke Madsen fra Nykøbing undervejs.

Alt i alt: 2 guld, 2 sølv og 3 bronze.

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz