2011

Årets Karatedo 2011
27.okt

Årets karate-do bliver uddelt til en person på hvert hold som efter bedste evne lever op til kravene omkring engagement, høflighed og respekt – dyder som vi værdsætter i Itosu-Kai Karate-Do

I år gik Karatedo’en til:

Sempai Thomas Noringriis (voksenhold)
Sempai Frederikke Bjerring (øvet børnehold)
Emma Meinertz (begynder børnehold)

Karatedoen blev overrakt til Dragør Cup

______________________________________________________
Dragør Cup 2011
27.okt

Efter en festlig dag med nogle gode og spændende dyster sluttede årets 12. Dragør cup med flg. resultater.

Lavt graduerede:

Kata

Guld:     Emma Meinertz
Sølv:     Maria Rosenhagen
Bronze: Theodor Uggerhøj

Bronze: Frederik Petersen

Kumite
Guld:     Anna Enevoldsen
Sølv:     Maria Rosenhagen
Bronze: Peter Hildorf

Bronze: Emma Meinertz

Højt graduerede

Kata

Guld:     Lukas Ekkert
Sølv:     Melina Kazakidis

Bronze: Victor Søndergaard

Bronze: Emil Enevoldsen

Kumite

Guld:     Lukas Ekkert
Sølv:     Alexander Thurau

Bronze: Emil Enevoldsen

Bronze: Nikolaj Troest

WAABEN-POKALEN:    EMMA MEINERTZ

STRØBEK-POKALEN:     LUKAS EKKERT

______________________________________________________
North Bohemia GP(Kategori 3).
5.okt

7 af klubbens kæmpere havde fundet vej til dette tjekkiske stævne i Usti Nad Labem.

I kata 16-17 år var der lagt op til en gyser idet stævnet var udvalgt som årets sidste udtagelsesstævne til U21 EM 2012. Sempai Rikke Linck førte før stævnet på points men det var ikke afgjort endnu. Efter 2 indledende sejre til både hende og sempai Cecilie Bjerring stod de endnu en gang overfor hinanden i finalen. Denne gang trak sempai Cecilie det længste strå med en 3-2 sejr. Begge viste deres nye kataer hh. Suparinpei og Chatan Yara Kusanku. Resultatet kunne dog ikke ændre på at sempai Rikke nu skal til Azerbaijan til februar med landsholdet til EM. Tillykke til begge og tak for en fantastisk sæson.

I kata 14-15 år lagde sempai Johannes Samsom ud med at vinde første runde. Herefter tabte han til den senere bronzevinder og sluttede på en hæderlig top 8 placering. Sempai Andreas Ekkert vandt sikkert de første 2 runder 3-0 og tabte så 1-2 i semifinalen. Bronzekampen blev dog kørt overbevisende i hus med 3-0.

I klassen 12-13 år vandt Lukas Ekkert flot 2 runder før han måtte strække våben. De mange deltagere i puljen gjorde at det ”kun” rakte til en top 16 placering. Sempai Frederikke Bjerring havde en dag hvor alt bare lykkedes. I kata strøg hun helt til tops efter 5 flotte sejre. Og minsandten om hun ikke gentog kunststykket i kumite efter 3 sejre uden at afgive points. Som kronen på værket blev hun kåret til stævnets fighter. Et kæmpe tillykke til sempai Frederikke. Er fyrværkeriet i Usti stilnet af???

Alexander Thurau (som for nyligt blev dobbelt guldvinder i Lübeck) var også taget med for at få mere international erfaring. Som kun grønbælte var han selvfølgelig overmatchet men det lykkedes ham på fornem maner at vinde en enkelt runde. Flot med så lav en grad.

______________________________________________________
Stockholm Open (Kategori 3).
5.okt

Sempai Thomas Noringriis havde valgt at lægge vejen for Stockholm denne weekend. Her høstede han frugterne af en meget vellykket sæson med hårdt arbejde og blev belønnet med en bronzemedalje i senior-klassen. Tillykke.

_______________________________________________
Master DM 2011.
5.okt

Master Kvinder kata, fyldt 35 år

Sempai Ann Prevost:

Der var tilmeldt 4 deltagere i denne klasse, sempai Ann vandt første kata runde mod en modstander fra Allerød den runde gik til sempai Ann med 5-0, i finalen mødte sempai Ann endnu en deltager fra Allerød denne runde gik til sempai Ann med dommerstemmerne 3-2 og dermed var guldet sikret. Et stort tillykke.

Master Mænd kata, fyldt 35 år

Sempai Malik Wesch Helal og sensei Tejs Damkjær:

Sempai Malik vandt sin første runde 5-0 og han vandt også anden runde. Han tabte herefter seminfinalen og desværre også bronzekampen, hermed endte sempai Malik lige uden for medalje rækken med en placering som nr. 5. En flot indsats.

Sensei Tejs vandt sin første runde med 4-1, anden runde vandt han 5-0, semifinalen med 3-2 og var hermed i finalen, denne blev i flot stil vundet med 3-2. Et stort tillykke til sensei Tejs med guldet i denne klasse.

Master Mænd kata, fyldt 45 år

Sempai Lasse Wiberg og sempai Malik Wesch Helal:

Også i denne klasse havde sempai Malik tilmeldt sig, desværre tabte han sin første runde med 0-5 og var hermed ude af klassen da hans modstander tabte sin næste runde. Godt kæmpet af sempai Malik.

Sempai Lasse Wiberg var også tilmeldt i denne klasse, han vandt sin første runde 5-0, anden runde vandt sempai Lasse 4-1 og var nu klar til finalen, her mødte han en bedre modstander og tabte 1-4 men den flotte indsats rakte til en 2 plads. Et stort tillykke til sempai Lasse med sølvmedaljen.

Master Mænd kumite, fyldt 45 år

Sempai Malik Wesch Helal:

Sempai Malik var også tilmeldt i denne klasse, han mødte i sin første kamp den senere guldvinder og tabte kampen grundet en del teknikker med for hård kontakt til hovedet. Sempai Malik kom i opsamling og mødte en mere bevægelig modstander som betød at sempai Malik gik tør for energi hvilket gav plads til modstanderens scoringer som vandt på disse. Sempai Malik endte uden for medalje rækken men ydede en helhjertet indsats som han kan være stolt af.

Ved pennen Sensei Rene (titler tilføjet af redaktionen…)

______________________________________________________
Trolde Cup (kategori 1).
29.okt

Guld

Sempai Caroline Dalgaard kata

Sempai Christian Dalgaard kata

Sempai Caroline Dalgaard kumite

Sempai Thomas Noringriis kata

Alberte Fogh kata

Sølv

Sempai Johannes Samsom kata

Emil Enevoldsen kata

Bronze

Nikolaj Troest kata

Emil Enevoldsen kata

______________________________________________________
Basel Open (kategori 4).
29.okt

Sempai Rikke Linck vandt en flot bronzemedalje til dette svære stævne i Schweiz. De første 2 runder blev vundet 5-0, herefter tabte hun semifinalen 1-4 til en schweizer der senere vandt finalen 5-0. I bronzekampen vandt sempai Rikke 5-0. Hermed er hun nu officielt A-kæmper på landsholdet som kræver 300 points samt en medalje i et kategori-4 stævne.

______________________________________________________
Holstentor Pokal Tyskland (kategori 2).
22.okt
 

Guld:

Sempai Rikke Linck kata junior

Alexander Thurau kata 10 år

Alexander Thurau kumite 10 år

Sølv:

Sempai Caroline Dalgaard kata kadet

Victor Søndergaard kata 10 år

Nikolaj Troest kata 11 år

______________________________________________________
DM for børn.
15.okt
 

Guld:

Alberte Fogh kata 11 år

Victor Søndergaard kata 10 år

Sølv:

Melina Kazakidis kata 11 år

Frederik Fuhs kata 10 år

Bronze:

Emil Enevoldsen kata 11 år

Alexander Uggerhøj kata 10 år

Theodor Uggerhøj kata 9 år

______________________________________________________
U21 VM Melakka Malaysia 2011.
13.-16 okt

U21 VM i Melakka, Malaysia

13.-16. oktober 2011

Klubben kan være meget stolt af at den sendte hele 4 kataudøvere af sted til U21 VM som kun bliver afholdt hvert andet år. Det foregår altid i ulige år – de lige år er der senior VM i stedet.

Siden Marokko i 2009 er niveauet steget betydeligt. Europæerne er blevet bedre men de er blevet overhalet af lande som Japan, Tyrkiet og Iran. Venezuela som klarede sig godt for to år siden, fik ikke så gode resultater i år. Næste U21 VM er i Toledo, Spanien 2013.

Som træner er jeg yderst tilfreds med vores forberedelser, alle kæmperne toppede på dagen og leverede nogle af deres bedste kataer.

Sempai Thomas Noringriis, ungsenior. Han mødte en australier i første runde og tabte 1-4 med sin Seienchin der indeholdt masser af power og en stærk udstråling. Australieren tabte herefter 2-3 tilCanda som igen tabte til en italiener. Med en lille smule god lodtrækning kunne sempai Thomas godt være kommet forbi første runde.

Sempai Andreas Ekkert, kadet. I første runde ventede en tjekke som vandt 4-1 trods en stærk og teknisk flot bassai dai. Tjekken tabte så til Algeriet der endte i kvartfinalen. Også her var der mulighed for en sejr i første runde – afhængig af lodtrækningen.

Sempai Cecilie Bjerring, junior. Startede med at besejre Schweiz 3-2 med sin Bassai Dai. Det var lidt et sats, idet vi gerne ville gemme Seienchin til Mia Karlsson som havde bye i første runde. Hun lavde Seipai og i et meget tæt opgør trak hun det længste strå med 3-2. En skønne dag lykkes det…Mia vandt herefter 4-1 over Tjekkiet og tabte så 2-3 til Frankrig. Med den lodtrækning kunne et enkelt flag mere til sempai Cecilie formentligt have bragt hende i top 8.

Sempai Christopher Rohde, junior. Havde en hård lodtrækning med den forsvarende verdensmester fra Venezuela i første runde. Uden betydning da vi åd ham 3-2 med Seienchin. Tyg lige på den et øjeblik før du læser videre…Herefter blev det til 5-0 over Saudi Arabien med Bassai Dai og 5-0 over Thailand med Annan. I kvartfinalen tabte vi desværre 1-4 til en meget stærk tyrker medSuparinpei. Tyrkeren vandt senere sølv og i opsamlingen ventede der en russer som knebent vandt 3-2 over sempai Christophers Chatan Yara Kusanku. Brandærgerligt for russeren vandt let den efterfølgende bronzekamp 5-0. En historisk fornem 7.plads i kata og 5 kataer på gulvet.

Kadet drenge: Japan, USA, Belgien/Colombia

Kadet piger: Japan, Italien, Tyskland/USA

Junior drenge: Japan, Tyrkiet, Iran/Rusland

Junior piger: Japan, Vietnam, Spanien/Slovakiet

U21 drenge: Tyrkiet, Japan, Iran/Malaysia

U21 piger: Japan, Vietnam, England/Slovakiet

Bemærk de 5 guldmedaljer til Japan. Det kan nævnes at alle 6 guldmedaljer blev taget af Shito-Ryu udøvere!

_____________________________________________________Czech Open 2011.
01.okt 

Det var et af de allersværeste østeuropæiske stævner som 8 af klubbens elitekæmpere havde valgt at prøve kræfter med. For 3 af kæmpere var det sidste stævne før VM.

Sempai Christopher Rohde Skotte stillede op i både senior og junior. I senior puljen fandt han vej til finalen med 3 sejre ved brug af kataerne: Seienchin, Annan og Suparinpei. I finalen måtte han se sig besejret af en stærk slovak på trods af en god Chatan Yara Kusanku. Fantastisk godt resultat som kun 17-årig. I junior-puljen blæste han al modstand af banen og med 4 sejre (blandt andet 5-0 i finalen) kunne han hænge en velfortjent guldmedalje om halsen. Sikke en optakt til VM.

Sempai Cecilie Bjerring lagde ud med at møde den forsvarende europamester fra Slovakiet. Trods en flot Seienchin tabte hun forventet 0-5. I opsamlingen vandt sempai Cecilie først 5-0 medChatan Yara Kusanku og siden 3-2 i en tæt bronzekamp over en landsholdskæmper fra Luxembourg. En bronzemedalje af meget fin karat.

Sempai Rikke Linck havde også valgt at stille op i både senior og junior. I senior sluttede hun i top 8 ved at vinde 2 imponerende sejre med hh. Bassai Dai og Seienchin. Kvartfinalen blev meget knebent tabt 2-3 med Nipaipo. I junior-klassen var heldet ikke med sempai Rikke. Hun tabte 1-4 til den tjekkiske favorit som stik imod al forventning ikke kom i finalen men tabte semifinalen 2-3 til en tysk landsholdskæmper.

Sempai Johannes Samsom klarede sig hæderfuldt igennem til anden runde ved at vinde 4-1 med sin Seienchin. Herefter tabte han 0-5 til en kæmper fra Luxembourg der senere tabte til den belgiske guldvinder.

Sempai Andres Ekkert havde en rigtig god dag med 5 kataer på gulver. Først 5-0 med Seienchin over en tjekke og siden 3-2 over en slovak med Bassai Dai. Så ventede en dygtig belgier som tidligere på året havde slået ham i finalen ved Krokoyama Cup i Tyskland. Igen trak belgieren det længste strå med 4-1 trods en stærk Annan. Belgieren vandt senere guld så sempai Andres røg i opsamlingen og vandt her 5-0 med Matsumura no Bassai men tabte så bronzekampen 1-4 til en slovak med Nipaipo. En fin 5.plads.

Sempai Caroline Dalgaard kom ikke forbi første runde ved dette stævne men som repræsentant for Talentcenter Øst i kadet-klassen er kategori 4 også meget skrapt selskab.

Sempai Christian Dalgaard måtte lide samme skæbne som sin søster da han tabte 0-5 til den senere bronzevinder.

Sempai Frederikke Bjerring har stadig et par ungdomsstævner tilbage inden hun bliver kadet. Det gik over stok og sten: efter fire sejre måtte hun først strække våben i finalen med 1-4 og kunne indkassere en meget fornem sølvmedalje efter at have vist kataerne: Bassai Dai, Kusanku Dai, Kusanku Sho, Tomari Wanshu og Unshu. Tillykke.

______________________________________________________

Sydhavs Cup, Centrum Cup, Banzai Cup, German Open 2011.
25.sep 

Resultater fra Sydhavs Cup, Nykøbing Falster (kategori 1 stævne)

 • Guld sempai Johannes Samsom kata
 • Guld Lukas Ekkert kata
 • Guld Alberte Schmidt kata
 • Guld Alexander Thurau kata
 • Sølv sempai Rikke Linck kata
 • Sølv sempai Christian Dalgaard kata
 • Sølv Nikolaj Troest kata
 • Sølv Alexander Thurau kumite
 • Bronze sempai Caroline Dalgaard kata
 • Bronze sempai Frederikke Bjerring kata
 • Bronze Anna Enevoldsen kata
 • Bronze Nikolaj Troest kumite 

Resultater fra Centrum Cup, Kristianstad, Sverige (kategori 2 stævne)

 • Guld sempai Thomas Noringriis kata
 • Guld sempai Cecilie Bjerring kata
 • Guld sempai Andreas Ekkert kata 

Resultater fra Banzai Cup, Berlin, Tyskland (kategori 3 stævne)

 • Bronze sempai Thomas Noringriis kata 

Resultater fra German Open, Erfurt, Tyskland (kategori 5 stævne)

Top 16 sempai Christopher Rohde Skotte kata

______________________________________________________

DM Junior/Kadet  2011.
17.sep 

Dette års individuelle DM for junior og kadet fandt sted i TST-hallen ved Århus. Størrelsesmæssigt var der plads til 3 arealer, desværre var der ikke tilskuerpladser ud over et par spredte klapstole men ud over det var hallen ok.

Efter at alle deltagerne havde indfundet sig (en del kunne ikke taste adressen ind på GPS’en da det opgivede postnummer var forkert) begyndte stævnet rettidigt klokken 10. Stævneledere var Walther Kjøng og Ruud de Vries.

Under opvarmningen fandt kataudøverne hurtigt ud af, at der var nye måtter på, hvilket jo har den effekt at måtterne er glatte. De var derfor meget fokuserede på ikke at satse i vendinger og passager med glid i. Enkelte valgte at ændre deres planlagte kataer for at tilpasse sig underlaget.

Årets ungdoms-DM var præget af ret små klasser, hvor 2 klubber var dominerende: Dragør og Gladsaxe. Et par andre klubber havde enkelte medaljetagere med. Desværre set fra den sportslige synsvinkel er jeg som landstræner ikke specielt optimistisk omkring bredden på katasiden lige pt. En del af favoritterne tørnede desuden sammen tidligt i forløbet så en del bronzemedaljer kunne nok have været byttet til sølv med en anden lodtrækning. Men det er vilkårene, som jo er ens for alle.

Tillykke til alle medaljetagerne. Som en sidste note vil jeg bemærke at der var mange split decisions og det ikke var den bedste dag for de udøvere som klarer sig godt ved internationale stævner.

Kadet piger: sempai Caroline Dalgaard havde ikke en god dag. Først tabte hun 1-4 til Natascha fra Gladsaxe med Unshu. Dommerne var ret begejstret for Natascha som fik lov at slå Frederikke Madsen og senere blive danmarksmester. I opsamlingen tabte sempai Caroline 2-3 til Freja Katborg med Tomari Wanshu og måtte nøjes med en top 8 placering.

Kadet drenge: sempai Christian Dalgaard startede med at vinde 5-0 med Tomari Wanshu. Herefter tabte han 2-3 til Nikolaj Lund fra Gladsaxe som gik i finalen. I bronzekampen tabte han 2-3 til Magnus Bonnesen fra Odense og blev derfor nr.5. Sempai Andreas Ekkert og sempai Johannes Samsom vandt begge første runde 5-0 (begge medMatsumura no Bassai) og skulle mødes i semifinalen. 5-0 til sempai Andreas som overraskende tabte finalen 2-3 med Annan. Sempai Johannes vandt bronzekampen 3-2 så altså 2 medaljer til Dragør i denne klasse.

Junior piger: sempai Rikke Linck vandt 5-0 med Unshu og var i finalen. Her skulle hun møde sempai Cecilie Bjerring som havde besejret Tatjana 3-2 med Chatan YaraKusanku. Sempai Rikke vandt for 2. uge i træk, denne gang 5-0 med sin Nipaipo mod Annan. Guld og sølv til Dragør.

Junior drenge: sempai Christopher Rohde var i en klasse for sig og vandt først med Suparinpei og siden 5-0 med hans nye kata, Paiku, i finalen mod Anders Rasmussen fra Odense.

I alt 2 guld, 2 sølv og 1 bronze til klubben. Stort tillykke til alle.

Sensei Tejs

______________________________________________________
Nye Licensinstruktører.

“Tillykke til sempai Rikke og sempai Johannes som begge har bestået Licensinstruktørkursus i Dansk Karate Forbund med flotte resultater.”

______________________________________________________
Finnish Open 2011.
3 og 4.sep

Hele klubbens talent-og landsholdstrup var taget i samlet flok af sted til Tampere for at prøve kræfter med Finnish Open, et kategori 3-stævne. Stævnet bød generelt på relativt små klasser (8-16 deltagere) men feltet var godt besat med landsholdskæmpere fra Finland, Sverige, Rusland, Luxemborg og Danmark. Shitei-kataer var krav til stævnet og som noget specielt var der kun én bronzemedalje, hvilket betød at de kæmpere som endte i opsamlingen havde brug for en ekstra Tokui-kata. Det blev til 3 guld, 2 sølv og 1 bronze. Fantastisk flot, Dragør.

Senior kata mænd: sempai Thomas lagde ud med at besejre en landsholdskæmper fra Luxemborg 5-0 med Seienchin. Herefter tabte han 0-5 med Annan til svenske Jesse Enkamp som senere blev nr.4. Sempai Christopher vandt første runde 5-0 med Seienchin, herefter 5-0 med Annan over Nicky fra Gladsaxe. Semifinalen blev desværre tabt 2-3 til Jan fra Luxemborg med Suparinpei, en afgørelse der fik dommerne til at holde rådsmøde efterfølgende. I opsamlingen vandt han 5-0 over Felix Falk fra Sverige med Chatan Yara Kusanku og bronzen blev sikret med 4-1 over JesseEnkamp med hans helt nye kata, Paiku. Det bør nævnes at det er første gang en dansker viser Paiku….nogensinde! Finske Pasi vandt klassen.

Junior kata mænd: her gjorde sempai Christopher rent bord: 5-0 med Seienchin over en finne, 5-0 med Annan over den nordiske mester fra Sverige, Albert Gabriel, 5-0 med suparinpei over svenske Love og endelig 5-0 i finalen med Chatan Yara Kusanku over Jan fra Luxemborg. Så blev det styrkeforhold vist afgjort…guld til sempai Christopher.

Junior kata kvinder: her havde kadetterne sempai Caroline og sempai Frederikke fået lov at deltage. Dette havde kadet-drengene desværre ikke mulighed for da junior-klassen for dem blev afviklet samtidig med deres egen klasse. Sempai Caroline havde trukket svenske Mia Karlsson i første runde. Mia vandt bronze ved EM i februar så det må betragtes som helt fænomenalt at hun tog et flag fra hende med sin Bassai Dai. I puljen var også Aimee Sell fra England (som blev nr.2 ved EM) og skæbnen ville det at Aimee slog Mia ud og derved ingen opsamling til sempai Caroline. SempaiCecilie mødte den finske kadet-landsholdskæmper, Nea, i første runde og vandt sikkert 5-0 med Seienchin. I kvartfinalerne vandt sempai Rikke 4-1 over sempai Frederikke hvilket også er et flag hun husker. De lavede begge Tomari Wanshu. Sempai Cecilie vandt igen 5-0 over en svensker. I semifinalen vandt sempai Rikke 3-2 over sempai Cecilie. De lavede hh. Nipaipo og Chatan YaraKusanku. Der er ingen hemmelighed at de to dyster om EM-pladsen til februar og sempai Rikke tog altså første stik. Hun tabte siden finalen til Aimee 1-4 med Unshu, hvilket må siges at være meget ærefuldt. Sempai Cecilie besejrede først sin lillesøster 3-2 (hmmmm – Unshu mod Unshu) og tabte siden bronzekampen 2-3 til Mia Karlsson med Annan. En dag skal det nok lykkes at besejre hende.

Kadet kata mænd: sempai Johannes lavede en god Seienchin men blev desværre ikke belønnet og måtte indkassere et 1-4 nederlag til en finne. Sempai Christian tabte også sin første runde: 0-5 til en finne med Unshu. Han kom siden i opsamlingen og tabte desværre 1-4 til en finne med Kusanku Sho. Sempai Andreas havde derimod stor succes: først 5-0 med Matsmura no Bassai over en finne, sidenhen 4-1 med Nipaipo over Luxemborg og suverænt 5-0 i finalen over en finne med sin nye kata, Annan. Guld til sempai Andreas.

Kadet kata kvinder: sempai Rikke vandt første runde 5-0 med Bassai Dai over en svensker, herefter 4-1 over Natascha fra Gladsaxe med Tomari Wanshu. Sempai Caroline vandt først 5-0 medUnshu over en svensker og besejrede derefter sempai Rikke med 3-2 (Tomari Wanshu mod Nipaipo), hvilket nok er karrierens største fjer i hatten. På den anden side af listerne vandt sempaiFrederikke 3-2 over finske Nea med Tomari Wanshu og derefter 5-0 med Unshu over en svensker. I finalen blev det sempai Frederikke, der trak det længste strå mod sempai Caroline med en 4-1 sejr (de lavede begge Kusanku Dai). Sempai Rikke fik desværre ikke bronze, hun tabte 2-3 til finske Nea (den gankaku er svær at slå for os shito-ryu folk…).

Tak til alle deltagere og forældre for en super god tur.

Sensei Tejs

______________________________________________________
Lukas optaget på Talentcenter Øst i kata.

“Lukas Ekkert er blevet optaget på Talentcenter Øst i kata og går nu på centret sammen med sempai Christian Dalgård, sempai Caroline Dalgård og sempai Frederikke Bjerring. Stort tillykke til Lukas!”
______________________________________________________
Sempai Victor er blevet 2.dan.

Sempai Victor Cordes er blevet 2.dan

I forbindelse med at sempai Victor rejser til Australien var han blevet indstillet til 2.dan af undertegnede. Vi fik lokket sensei Rene til at komme til Dragør og forestå den lidt utraditionelle graduering torsdag 21.juli 2011.

Sempai Victor anede nemlig ikke at han skulle til graduering. Selv ikke da sensei Rene var over ham konstant under hele træningen fattede han mistanke. Da sensei havde tjekket at kata og bunkai til pensum var i orden fik sempai Victor at vide at han nu var blevet 2.dan. Han blev meget glad og var det en tåre man kunne ane???

Gradueringen var et bevis på at hvis man træner hårdt og i den rigtige ånd vender det måske tilbage til en. Sempai Victor var altid den første der meldte sig under fanerne hvis der var brug for hjælp og krævede aldrig noget til gengæld. Det er den rigtige karate-do at udvise.

Et stort tillykke fra hele klubben.

Sensei Tejs

______________________________________________________
Austrian Junior Open 2011.
16 og 17.juni

Sempai Christopher  : Guld

Sempai Thomas: Top 8

Sempai Cecilie: Top16

Stort tillykke.

______________________________________________________
Sydhavspokalen 2011.
04.jun

19 deltagere var taget til Falster på denne alt for varme sommerdag. Resultatet af anstrengelserne var 4 guld, 3 sølv og 5 bronze. Stævnet indeholdt kun kata, som var opdelt i 3 slags puljer: lavt graduerede kyu, højt graduerede kyu og åbne klasser. Kyu-klasserne kørte med dobbelt opsamling således at alle deltagere var sikret mindst 2 kampe.

10-5.kyu

Piger op til 9 år: Anna Enevoldsen lagde ud med at vinde 2 runder med pinan shodan. I semifinalen gik hun desværre i stå og tabte. I bronzekampen tabte hun til en bedre modstander men kan være meget stolt af sin 5.plads.

Drenge op til 9 år: Theodor Uggerhøj tabte første runde og her savnede vi lidt saft og kraft. Det fik han bygget på i opsamlingskampen men røg desværre ud. Fin indsats ellers i 2.runde.

Drenge 10-11 år: Andri Tomassen stillede op til sit første stævne. Han vandt første runde men tabte herefter efter et par gode kataer i et skrapt selskab. Emil Enevoldsen vandt første runde og røg dernæst ud til klubkammeraten Alexander Uggerhøj som vandt sine 3 første runder og endte på en fornem 5.plads efter at have tabt til endnu en klubkammerat, Nikolaj Troest, som med 4 flotte sejre endte med sølv om halsen. Sofus Thorndahl gik uimponeret til værks mod de mere rutinerede drenge og sluttede blandt de 8 bedste (ligsom Emil) efter 2 indledende sejre. Alexander Thurau tabte første runde men ryddede så pænt op i opsamlingen med 3 sejre og fik en flot bronze.

Piger 12-13 år: Emma Meinertz var med til sit 2.stævne men er kun 9.kyu så der var ikke de store forventninger til hendes resultat. Hun tabte første runde til en modstander med mere kime. Det prøvede Emma at forbedre og det lykkedes fint idet hun vandt opsamlingen og fik bronze. Tillykke.

4.-1.kyu

Drenge 10-11 år: Victor Søndergaard var lige netop røget over i den ”svære” kyu-pulje. Men han er yderst kompetent og vandt en meget flot guld i en lille, men hårdt besat pulje med 2 tætte sejre. Tillykke

Åbne klasser

Drenge op til 11 år: Her var drengene kommet i menneskehænder; det lykkedes desværre ikke for Emil, Nikolaj eller Alexander T at vinde andet end erfaring i denne pulje. Alexander U vandt første runde og sluttede i top 8 og Victor vandt 2 runder, tabte dernæst, og vandt siden bronze. Godt gået.

Piger 12-13 år: sempai Frederikke Bjerring havde en sjælden medaljeløs dag. Hun vandt første runde men tabte så 1-2 til den senere sølvvinder. Hun vandt så en opsamlingskamp men tabte desværre bronzekampen og endte på den utaknemmelige 5.plads.

Piger kadet: sempai Caroline Dalgaard er blevet rigtig dygtig og hun startede med at vinde 3 runder. Så tabte hun knebent 1-2 til den altid skrappe Frederikke Madsen fra Nykøbing. Bronzekampen tabte hun desværre på et areal hvor Dragør absolut ingen foræringer fik J.Sempai Rikke Linck strøg igennem til finalen med 4 sejre. Også hun må se sig besejret i finalen til Frederikke. Der var vist også delte meninger om den dom…

Drenge kadet: Sempai Andreas Ekkert og sempai Johannes Samsom var begge i topform men led samme skæbne; at tabe til Søren Schiødt fra Roskilde efter hh. 2 og 1 inledende sejre. I opsamlingen trak sempai Andreas det længste strå og fik bronze. Sempai Johannes blev nummer 5. På det anden side af kamptræet viste sempai Christian Dalgaard storform og med 2 sejre stod han i finalen. Som den eneste af de 3 Dragør-folk lykkedes det ham at tage flag mod Søren som endnu ikke er besejret. Endnu..

Piger Junior: Sempai Cecilie Bjerring fik en dejlig guldmedalje efter at have besejret blandt andet Tatjana fra Roskilde og Emilie fra Nykøbing undervejs. Stort tillykke efter 3 meget stærke kataer.

Mænd senior: Sempai Victor Cordes løb med en fornem bronze. Efter 2 sejre tabte han til en kæmper fra Taifu og vandt herefter bronzekampen over Kristian Andersen fra Solrød. Flot gået. Sempai Thomas Noringriis var urørlig denne dag. 4 sikre 3-0 sejre på stribe og en sikker guldmedalje bare lige for at cementere at DM-guldet ikke var tilfældigt.

Kvinder senior: sempai Cecilie gentog præstationen fra junior. 4 sejre som kulminerede i endnu en 2-1 sejr og dygtige Emilie. Dobbelt guld J

______________________________________________________
DM  Senior og ungsenior 2011.
21.maj

Dette års DM var henlagt til Glostrup Idrætshal som viste sig at være en glimrende ramme for stævnet. Klubben stillede med 5 deltagere – ingen af dem kom tomhændede hjem.

Sempai Victor Cordes har før været meget stævneaktiv og er efter et par års fravær kommet tilbage til klubben. I ungsenior kata havde han en fin lodtrækning og han startede med at besejre 2 kæmpere fra hh. Dokan og Glostrup 5-0 med Seipai og Seienchin. I semifinalen ventede landsholdskæmperen Nicky fra Gladsaxe som ventet var en for stor mundfuld og sempai Victor havde derfor valgt at benytte en lidt dårligere kata (Kusanku Dai) for at gemme Nipaipo til opsamlingen. I bronzekampen mødte han en kæmper fra Greve og slog ham flot 5-0. Lige efter bogen. I senior-klassen tabte han 1-4 til en kæmper fra Gladsaxe og var dermed ude.

Sempai Cecilie Bjerring stillede op som senior trods sine kun 16 år. Hun gik frisk til fadet og vandt først 5-0 over Dina fra Glostrup med Nipaipo, herefter 5-0 over Louise fra Københavns Karateklub med Annan. I semifinalen mødte hun suveræne Anne-Sofie der lige er blevet nr. 9 til senior EM. Sempai Cecilie tabte med unshu og gemte hermed Chatan Yara Kusanku til bronzekampen hvor hun vandt 5-0 mod Maria fra Nykøbing. En bronze efter samme taktik som sempai Victor.

Sempai Christopher Skotte Rohde havde også valgt at prøve kræfter med seniorerne selvom han kun er junior. Lodtrækningen sagde Hanning i første runde, dvs. vores førstevalg til seniorpladsen. Hanning vandt selvom sempai Christopher helt sikkert viste omverdenen at Hanning ikke skal føle sig sikker på noget. Herefter ryddede han pænt op i opsamlingen: 5-0 over Nicky, 5-0 over en kæmper fra Allerød og 4-1 i bronzekampen. Undervejs fik han vist kataerne: Annan, Chatan Yara Kusanku, Seienchin og Suparinpei.

Sempai Nicole Prevost lagde ud i med at kæmpe sig vej til kvindernes katafinale med en 5-0 sejr over Camilla Mundus fra Gilleleje med Tomari Bassai og bagefter 5-0 over Tatjana fra Roskilde medNipaipo. I finalen tabte hun til Anne-Sofie med Gojushiho men kan være meget stolt af sin sølvmedalje efter et par års fravær på katasiden. Godt gået. I kumite hed klassen ungsenior +60 kg. SempaiNicole vandt først overbevisende 3-0 over en pige fra Egedal. Da klassen var tyndt besat betød det finaleplads mod Louise fra Allerød. De to har mødtes mange gange og de sidste par år har det været til Louises fordel. I 2009 vandt hun bronze til U21-VM i Marokko så det var ikke hvem-som-helst. Sempai Nicole lagde dog et utroligt godt pres på Louise og havde kampen igennem det psykologiske overtag. Den ordinære kamp endte dog uafgjort og i forlænget kamp kom hun foran 2-0. Desværre udlignede Louise i sidste sekund med et spark til kroppen og så skulle dommerne votere. De besluttede enstemmigt at sempai Nicole havde været overlegen og hun kunne dermed kalde sig dansk mester igen efter at Louise tog tronen fra hende i 2010.

Sempai Thomas Noringriis vandt sikkert sine to første runder i ungsenior kata mod kæmpere fra Helsingør og Glostrup med Seienchin og Nipaipo. I semifinalen slog han Kenny fra Allerød 3-2 med Annan. I finalen ventede rivalen Nicky fra Gladsaxe. Efter 2 flotte kataer fra begge gik sempai Thomas af med sejren med cifrene 3-2 og vandt sin første DM-titel med kataen Suparinpei. Kæmpe tillykke. I senior kom han i semifinalen efter to gange 5-0. Her tabte han til Hanning og tabte efterfølgende bronzekampen til sempai Christopher 1-4.

______________________________________________________
Gladsaxe Cup 2011.
14 og 15.maj

Alexander U guld kata/DT kata

Sofus nr.5 kata/nr.7 kumite

Alexander T sølv kata/bronze kumite

Nikolaj DT kata/bronze kumite

Emil DT kata/nr.5 kumite

Victor nr.5 kata/guld kumite

Melina bronze kata

Emma guld kata/nr.5 kumite

Maria bronze kata/sølv kumite

Frederikke sølv kata/guld kumite

Christian sølv kata/bronze kata

Caroline sølv kata/sølv kata/bronze kumite

Johannes bronze kata/bronze kata

Andreas guld kata/guld kata

Rikke guld kata/guld kata

Daniel sølv kata/bronze kumite

Cecilie guld kata/sølv kata

Victor sølv kata/bronze kata

Nicole sølv kata/bronze kata/sølv kumite/bronze kumite

Thomas guld kata/sølv kata

Kimi guld kata/sølv kata

Per nr.5 kata/nr.5 kata

Malik sølv kata/bronze kata/guld kumite/bronze kumite

______________________________________________________
Bushido Open 2011.
7 og 8.maj

Lukas Ekkert – guld kata
Sempai Frederikke Bjerring – bronze kata
Sempai Christian Dalgård – sølv og bronze kata
Sempai Caroline Dalgård – sølv kata og sølv kumite
Sempai Andreas Ekkert – 2*guld kata
Sempai Johannes Samsom – 2*bronze kata
Sempai Rikke Linck – 2*guld kata
Sempai Cecilie Bjerring – 3*sølv og 1 bronze kata
Sempai Thomas Noringriis – sølv og bronze kata
Sempai Nicole Prevost – guld kumite og bronze kata
Sempai Ann Prevost – guld kata
______________________________________________________
Krokoyama Cup 2011.
30.april

Sempai Andreas vandt en sølv ved dette kategori 4 stævne. Meget flot præstation med 5 kata runder med stærke modstandere.

Sempai Frederikke kom i top 8 efter at have tabt 3-2 til bronze vinderen.

Sempai Cecilie havde bye i første kamp og tabte næste 3-2.

______________________________________________________
US Open og Young Olympics.
22 og 23.april

Sempai Christopher vandt guld ved US Open, dette er nok Christopher største katatrofæ i en lang række af medaljer og sejre. STORT  TILLYKKE. se www.karatenews.dk

Sempai Christopher vandt også guld ved Young Olympics.

Sempai Thomas vandt bronze ved samme stævne.

Tillykke til dem begge.

______________________________________________________
Topresultat ved Nordiske Mesterskaber, Tempera Finland. 

 1. og 17. april 2011

 Det danske landshold stillede op med et stærkt hold som tog til Finland for at kæmpe i både Danmark var flot repræsenteret ved dette års Nordiske mesterskaber, som bliver afholdt i Tampera i kumite og kata. De 6 af kæmperne kommer fra Itosukai Dragør.  Det er ThomasNoringriis, Cecilie Bjerring, Christoffer Rhode, Rikke Linck, Andreas Ekkert og Johannes Samsom. Stævnet blev afviklet over 2 dage.

Der var i år deltagere fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland, Letland og Island. I alt 171 kæmpere stiller op.

Danmark har virkelig vist vejen ved dette års NM. En solid fremgang i topplaceringer i forhold til sidste år, viser virkelig at den meget træning i klubberne samt organisationen omkring landsholdet har båret frugt.

Landstrænerteamet har vist at de kan løfte opgaven og en stærk forældregruppe er med til at få alt det praktiske omkring rejser, registrering mv. til at fungere optimalt.

For kæmperne fra Dragør blev det til følgende resultater i kata :

Sempai Rikke Linck, Guld – Nordisk Mester

Sempai Christopher Rohde, Bronze

Sempai Cecilie Bjerring, Bronze

Sempai Andreas Ekkert, Bronze

Sempai Johannes Samson, Bronze

Stort tillykke til alle. Flot gået Dragør.

______________________________________________________
Eider Cup 2011.
02 april.

Sempai Rikke Linck guld kata.

Sempai Johannes Samsom guld kata.

Sempai Thomas Noringriis sølv kata.

Sempai Cecilie Bjerring sølv kata.

Sempai Andreas Ekkert sølv kata.

Lukas Ekkert bronze kata.

______________________________________________________
Swedish Karate Open 2011.
26 marts.

Sempai Cecilie Bjerring sølv kata.

Sempai Thomas Noringriis bronze kata.

Sempai Caroline Dalgård bronze kumite.

Sempai Frederikke Bjerring bronze kata og kumite.

Anna Enevoldsen bronze kata.

______________________________________________________
Sports- og kulturpris 2010 reception.
25 marts

Fredag den 25.marts var sensei Tejs med famile og klubbens bestyrelse inviteret til reception sammen med kommunalbestyrelsen og folkeoplysningsudvalget i anledning af sensei Tejs skulle modtage årets sports- og kultur pris. Som en lille overraskelse havde sempai Kimi arrangeret at sempai Thomas, sempai Cecilie og sempai Christopher lavede en opvisning bestående af en kata hver. Sempai Thomas var den første på gulvet og første gang han lavede kiai var byen ved at miste et par kommunalbetyrelsesmedlemmer pga chok.

Efter opvisningen var der  flotte taler ved udvalgsformanden, borgmesteren og sensei Tejs. Sensei Tejs fik meget ros og de var meget possitivt overrasket over sensei Tejs og klubben leverede så flotte resultater og over det engagement sensei Tejs har både for eliten og ikke mindst bredden. Efter uddellingen af prisen, bød kommunen på lækker buffet.  Se billeder fra receptionen under galleri.

Se link til Dragør Nyt : http://issuu.com/starco/docs/drag_r_nyt_nr._13_-_2011/4

______________________________________________________
Swedish Kata Trophy 2011

Swedish Kata Trophy 2011

21.marts

Landsholdet og Itosu-Kai Karate Dragør havde arrangeret en fælles tur til det Stockholmske. Kata-pokalen havde i år fornemt besøg af verdensmesteren Antonio Diaz fra Venezuela og VM-bronzevinderen RikaUsami fra Japan. De vandt ikke overraskende de to senior-klasser og gav efterfølgende et meget spændende og udbytterigt seminar. Fantastisk at se dem live og mærke hvordan hele hallen gik i stå hver gang de var på. Henrik og Freja Katborg var med som henholdsvis dommer og udøver. Anne-Sofie Sørensen fra Århus var med fra landsholdet.

Lukas Ekkert (13 år): fik ved sin blotte tilstedeværelse flere modstandere til at trække sig J Da han endelig kom på var han allerede i top 8. Han tabte desværre 1-2 til den senere sølvvinder med Pinan Godanog da der ikke var opsamling i børnegrupperne sluttede legen her. Men en mere end godkendt indsats.

Sempai Frederikke Bjerring (13 år): vandt første runde sikkert med Bassai Dai og mødte herefter den bedste svensker. Desværre tabte vi 0-3 med Kusanku Dai og måtte nøjes med top 8 da der ikke var opsamling selvom modstanderen senere vandt guld.

Sempai Andreas Ekkert (kadet) kørte rigtigt godt og vandt først 5-0 med Tomari Wanshu, herefter 4-1 med Nipaipo. Herefter tabte han 1-4 til en meget lille og meget hurtig russer trods en finNipaipo. I opsamlingen vandt han 5-0 med sin nye kata, Matsumura no Bassai som nu officielt er indviet.

Sempai Johannes Samsom (kadet): tabte 5-0 i første runde til en dygtig modstander trods en hæderlig Nipaipo. Han kom i opsamlingen og vandt først 3-2 med Kusanku Sho men tabte så bronzekampen 2-3 med Shisochin. Ærgerligt – hvis man kunne være bagklog kunne man have disponeret anderledes og måske taget metal. Næste gang…

Sempai Rikke Linck (kadet): var i topform. 5-0 med Bassai Dai, 5-0 med Tomari Wanshu, 5-0 med Kusanku Sho og desværre 2-3 med Nipaipo i finalen mod en dygtig finne. Sølv til sempai Rikke i rigtig god stil. Tillykke. I samme klase tabte Freja Katborg desværre første runde 2-3.

Sempai Cecilie Bjerring (junior): fik lov at stille op både som junior og senior. I junior vandt hun  5-0 første runde. Herefter mødte hun EM-bronzevinderen Mia Karlsson og tabte 1-4. Stærkt attage flag mod hende på hjemmebane! Herefter blev opsamlingen ryddet med to sejre og en velfortjent bronzemedalje var i hus. I senior havde hun et lignende forløb. Første runde vandt hun 5-0 medSeienchin. Anden runde tabte hun til selveste Usami fra Japan. Hvilken ære at få bank af hende J. I opsamlingen vandt hun såmænd lige 2 runder med Annan og Chatan Yara Kusanku og fik endnu en bronzemedalje. I samme klasse vandt også Anne-Sofie bronze.

Sempai Christopher Rohde (junior): stillede også op i 2 klasser. I junior vandt han de indledende runder med Chatan Yara Kusanku og Annan. Så skulle han møde den lokale helt Sam Biranvand. Med en flot Suparinpei vandt han 3-2 og dermed guld i klassen. Stort tillykke. Hos seniorerne vandt han to runder med Seienchin og Annan mod en finne og en russer. Så ventede Antonio Diaz som velfortjent vandt 5-0 trods og fin Chatan Yara Kusanku. I bronzekampen tabte han desværre 2-3 med Suparinpei til en tysk kæmper.

Sempai Thomas Noringriis (senior): mødte en stærkt russer i første runde og tabte 0-5. Russeren gik i finalen så nu gjaldt det opsamlingen. Her besejrede sempai Thomas en finne 3-2 men tabte så desværre 0-5 til den meget dygtige Pasi Hirvonen fra Finland. Nr.7 og rigtig flot indsats.

Sempai Per Bjerring (master 40-49 år): røg desværre ud første runde og nåede desværre ikke opsamlingen. Næste gang satser vi på at vinde en runde eller to.

______________________________________________________Dragør kommunes Sports- og kultur pris 2010.

Det er med stor glæde, at klubben har modtaget besked om, at sensei Tejs er blevet tildelt Dragørs kommunes  sports- og kulturpris af et enigt folkeoplysningsudvalg. Sensei Tejs modtager prisen for hans utrættelige arbejde med klubben og dens elever. Og hans måde hvorpå han motiverer, støtter, rådgiver og udfordrer sine elever.  Prisen ledsages af 5000kr.  Stort tillykke og virkeligt velfortjent .

______________________________________________________
Swiss Open
26 og 27.januar

Dette års Schwiss Open havde deltagelse af over 1000 udøvere. På kata-siden høstede vi 4 medaljer:

Sølv til Rikke Linck fra landsholdet i U16

Sølv til Frederikke Bjerring fra Talentcenter Øst i U14

Bronze til Cecilie Bjerring fra landsholdet i U18

Bronze til Christopher Skotte Rohde fra landsholdet i U18

Tillykke til alle – flot gået.

Sensei Tejs

______________________________________________________
U21 EM Serbien
Kata referat

Det danske landshold var repræsenteret i 5 af 6 mulige kataklasser. Kun U21 piger var ubemandet. De samlede resultater var 2 top 8 og 1 top 16 placering, hvilket er rigtigt flot. Hver pulje bestod af cirka 30 deltagere og som altid når det er EM eller VM er det jo den bedste udøver fra hvert land man kæmper imod. At vinde en kamp eller blot at tage et flag er først noget danskere er begyndt på i den senere tid så utroligt flot gået af kæmperne. Alligevel har man følelsen af at bare med lidt ekstra marginaler på vores side kunne alle have nået et skridt videre. Som landstræner er jeg utrolig tilfreds med den professionalisme som kæmperne har forberedt sig med op til dette EM. Det gælder både før afrejse og i dagene op til selve kampdagen. En helt igennem optimal forberedelse som både har haft fokus på at optimere kataerne, anden fysisk træning, kost og mentaltræning.

Rikke Linck (female cadet): Rikke stillede op til sit første EM. I første runde ventede en kroatisk pige med Jion som blev besejret 3-2 med Bassai Dai. I næste runde led et lettisk pige samme skæbne med Kanku Dai da hun tabte til 2-3 til Rikke som lavedeSeienchin. Det lettiske pige havde ellers imponeret tidligere på året med at vinde det store østeuropæiske stævne, Budapest Open. Så en stor skalp af Rikke….I kvartfinalen mødte hun en ungarer som lavede Paiku mod Rikkes Nipaipo. Rikke tabte 0-5 til en bedre modstander og kunne nu kun krydse fingre for at ungareren vandt sin semifinale. Men her tabte hun desværre til den senere sølvvinder fra England. Gruppen blev vundet af Spanien foran England, Serbien og Portugal.

Andreas Ekkert (male cadet): Andreas stillede også op for første gang. Han mødte en makedoner som med sin Jion viste sig en for stor mundfuld for Andreas og hans Bassai Dai. Flagene blev 0-5. Desværre tabte makedoneren næste runde mod en tysker som senere blev nr.7. Gruppen blev vundet af Tyrkiet foran, Rusland, Spanien og Israel.

Cecilie Bjerring (female junior): Dette var Cecilies 2. EM; sidste år i Tyrkiet blev hun nr.7! I første runde havde hun forberedt Seienchin mod en pige fra Luxembourg som havde vundet Basel Open i december måned. Cecilie vandt 4-1 over hendes Kanku Dai. I næste runde stod menuen på russisk Kanku Dai. Selvom Cecilie lavede en flot Bassai Dai tabte hun 2-3. Russeren gik ikke videre. Vi var ellers sikre på at Cecilie ville få flagene men sådan skulle det ikke gå. Stadig en rigtig flot top 16 placering til Danmark. Gruppen blev vundet af Slovakiet foran Portugal, Spanien og en svensk sensation i Mia Karlsson som er god træningskammerat med Cecilie. Flot gået af Sverige.

Christopher Skotte Rohde (male junior). Har været fast inventar siden EM i Paris 2009. Bedste placering var en top 8 fra Tyrkiet sidste år. Der var store forventninger til Christopher ikke mindst fra ham selv. Med et hav af internationale medaljer og de bedste trænere omkring sig vidste vi at det kunne blive til noget stort. Men gruppen er benhård. De ligger måske en 8 personer som alle kan tage medalje. Dagen afgør hvem der lige har marginalerne på sin side. Det var bye i første runde og så skulle Christopher møde en dygtig kæmper fra Montenegro der viste Kanku Dai. Han blev besejret 3-2 med Seienchin. I kvartfinalen ventede en italiener som blev banemand for Christopher sidste år. Han lavede Chatan YaraKusanku mod Christophers Suparinpei. Det var et tæt opgør som dog aldrig fik lov at blive spændende. En fejl i kataen førte til en 0-5 nederlag. Italieneren havde desværre ikke held med at besejre Serbien i semifinalen og Christopher måtte tage til takke med top 8 lige som sidst. Men husk lige på at top 8 er ufatteligt stort i sig selv. Men alligevel ærgerligt……næste gang tager vi ham! Gruppen blev vundet af Serbien foran Frankrig, Italien og Belgien.

Thomas Noringriis (male U21): Thomas var med for 2.gang. Til VM i Marokko blev han top 16 men nu hed klassen U21. Thomas havde forberedt Seienchin til første runde med en lokal serber. Her var Thomas fuldt på højde med den lokale men tabte desværre (meget knebent….) 2-3 til serberens Jion. Og da  serberen efterfølgende tabte til bronzevinderen fra Tyrkiet var Thomas ude efter en ellers glimrende præstation. Gruppen blev vundet af Spanien foran Tjekkiet, Tyrkiet og Italien.

______________________________________________________

Prag Open
31.januar

Sempai Thomas vandt sølv i finalekampen mod Hanning.  Sempai Cecilies gruppe hedder i dette stævne 16-34 år, så hun fik fornøjelsen af seniorerne også. Vandt første kamp 2-1 med Nipaipo. Tabte 3-0 til Anne Sofie, som er seniorlandsholdskæmper, med Chatan Yara Kusanku. Opsamlingen blev vundet med 3-0 og bronze var hjemme. Frederikke gjorde rent bord med Bassai Dai, Kusanku Sho og Kusanku Dai og dermed guldmedalje i kata. I kumite var det lidt svært. Dommerne var som saltstøtter 0-0 og efter Sai Shiai 0-0 vandt Frederikke med hoveddommerens stemme. Tabte anden kamp til guldvinderen 1-2 og var dermed i opsamlingen. Modstanderen havde trukket sig så Frederikke fik bronze.

______________________________________________________

Austrian Championship Cup
23.januar

‎Medalje til katalandsholdet ved Austrian Championship Cup: bronze til Rikke Linck i kadet. Flot gået i et stævne med kæmpere fra 6 nationer i puljen og masser af landsholdskæmpere. Sempai Rikke fik lov at vise 5 kataer før medaljen var i hus. Semifinalen blev desværre tabt 1-2 med kusanku dai så det blev ikke til finaleplads. Stort tillykke.

______________________________________________________

Croatia GP 2011
20.januar

Klubben stillede med 6 deltagere i dette kategori 4-stævne i Kroatien. Man kunne stille op i sin egen klassen samt klassen over. Stævnet var af høj kvalitet mht dommere og udøvere. Desværre kørte mange af klasserne samtidig så man skulle være 2 steder på en gang og stævnet var også så forsinket at flere af vores udøvere ikke nåede alle deres klasser. De var simpelthen nødt til at køre fra hallen for at nå deres fly.

Sempai Christopher Rohde: vandt bronze i junior. Han tabte kun knebent 2-3 til den senere guldvinder fra Serbien og vandt ellers siden opsamlingen. I ungsenior kom han i finalen og tabte til en dygtig og noget ældre slovak. Flot sølv.

Sempai Cecilie Bjerring: nåede kun ungsenior. Her vandt hun to runder før hun tabte 1-4. I bronzekampen vandt hun 3-2. Stort tillykke.

Sempai Rikke Linck: nåede kun kadet. Hun vandt de første 2 runder før hun røg ud. I opsamlingen vandt hun første runde men tabte desværre bronzekampen. En femteplads, hvilket er en meget flot placering i så svært et stævne og fem kataer på gulvet i skrapt selskab.

Sempai Andreas Ekkert: vandt første kamp i junior men røg siden ud. I kadet tabte han første runde 2-3 til bronzevinderen. Top 16 og absolut godkendt.

Sempai Johannes Samsom: slog landsholdskæmper Kristian Andersen i første runde i junior men røg siden ud. Tabte første runde i kadet men var alligevel svært tilfreds med sin top 16. Godt gået.

Sempai Thomas Noringriis: havde været lidt småsyg og præsterede ikke helt i top. Tabte første runde.

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz