Dragørs anden EM-deltager er udtaget

14.december
Så er sempai Nicole også klar til U21-EM i Paris efter at være blevet udtaget til kumite i klassen 16-17 år +59 kg. Klubben er meget stolte af at hende og sempai Christopher skal ned og prøve kræfter med Europas bedste. Held og lykke til dem begge. Stævnet løber af stablen i weekenden mellem januar/februar 2009.

______________________________________________________

Nye søndagstider op til jul
30.november
Frem til jul vil søndagstræningen køre som ét samlet hold fra 12.00-13.30. Alle børn fra 5.kyu er velkomne. Alle voksne uanset grad er velkomne.

______________________________________________________

Udtagelse til EM
25.november
Sempai Christopher er netop blevet udtaget til det officielle EM for ungdom i klassen kata: kadet (14-15 år). Dette er første gang i klubbens historie at nogen er blevet udtaget til et EM eller VM. Det er også første gang i stilartens danske historie at en kata-kæmper er blevet udtaget. Vi ønsker stort tillykke og al mulig held og lykke. Stævnet løber af stablen i Paris fra 28.januar til 1.februar 2009.

______________________________________________________

Dragør Cup
18.november

I år havde 20 deltagere fundet vej til gymnastiksalen ved St. Magleby Skole samt en masse dommere, coaches, officials, hjælpere og forældre. Det årlige klubmesterskab for børn blev afholdt og det blev meget spændende i år. Klubbens instruktører havde forsøgt at uddanne sig lidt som dommere for at opgradere stævnet.

Medaljetagerne blev:

Kata lavt graduerede:
GULD Magnus
SØLV Luna
BRONZE Isabel

Kumite lavt graduerede:
GULD Anna-Katrine
SØLV Magnus
BRONZE Theis

Kata højt graduerede:
GULD Rikke
SØLV Daniel
BRONZE Frederikke

Kumite højt graduerede:
GULD Stine
SØLV Andreas
BRONZE Daniel

De to store vandrepokaler, som er opkaldt efter klubbens 2 grundlæggere blev i år uddelt af sensei Povl Strøbek der var hædersgæst:

WAABEN-pokalen: Magnus

STRØBEK-pokalen: Daniel

Kæmpe tillykke til alle medaljetagerne og stor ros til alle de fremmødte som var med til at lave et meget spændende stævne med flotte kataer og gode kampe.

08 08_2
______________________________________________________

Nyt om VM i Malaysia
10.november

Så har stilarten frigivet information omkring Itosu-ryu VM til næste år. Følg linket her:
http://www.karatedo.co.jp/itosu-kai/ikif/english/wc_info/outline.html

______________________________________________________

Holstein Pokal
2.november

Sempai Christopher var med resten af katalandsholdet i Lübeck for at prøve kræfter med andre nationer. Han vandt en sikker guldmedalje i kata med 4 sejre uden at afgive en dommerstemme. Han udtaler selv at niveauet i hans klasse var en lille smule højere end DM. Stort tillykke. Nu krydser vi fingre for at han bliver udtaget til Kadet-EM i Paris til januar 2009.

______________________________________________________

Oushi Cup
27.oktober

Klubben stillede med 6 elever til dette udviklingsstævne i DAI-regi arrangeret af Rødovre Karate Skole. Alle var sikret 3 eller 4 kampe og var kommet i pulje med ligesindede så konceptet var godt. På minussiden blev der ikke fundet nogle vindere af puljerne – i stedet fik alle medaljer og diplomer.
Alle Dragørs kæmpere skal have ros for at have udviklet sig det sidste halve års tid. De har fundet et par favoritteknikker hver men har også en del teknikker på repertoiret som kan hives frem i specielle situationer. Her tænker jeg på 2-og 3 pointsteknikker.

Frederikke Bjerring: var kommet i den sværeste pulje og fik hård modstand. Hun kæmpede 1-1, 2-4, 1-6 og 7-6.

Caroline Dalgård: havde en god dag men tre sejre: 7-3, 2-0 og 5-0.

Christian Dalgård: ryddede puljen ligesom søster: 5-1, 2-0, 7-0 og 4-0.

Johannes Samsom: var i en ret jævnbyrdig pulje: 2-3, 3-5, 4-1 og 8-0.

Rikke Linck: var kommet op mod de skrappeste: 4-2, 1-2 og 2-5.

Sempai Cecilie Bjerring: var simpelthen den dygtigste pige ved stævnet: 5-0, 2-1, 5-0 og 8-5.

Coaches sensei Tejs og sempai Per

______________________________________________________

Trolde Cup
Billeder-

28.september
Klubben stilede med 5 deltagere til Trolde Cup i Næstved hvor det blev Nykøbing Falster, Roskilde, Ulfborg, Næstved, Bosatsu og Dragør der fordelte medaljerne. Klasserne var gradsopdelt men alle vores kæmpere hørte til i den bedste kategori. En del af klasserne var slået sammen så nogle mødte væsentligt ældre kæmpere end dem selv.

Frederikke Bjerring var i en tæt katapulje hvor de fleste kampe endte 2-1. Hun vandt en og tabte to og gik derfor lige akkurat glip af bronzen. I kumite fejede hun al modstand til side og vandt guld med cifrene 10-5, 8-5 og 7-4. Hun laver altid mange gode scoringer men vi skal arbejde på måske at lukke lidt færre ind…

Andreas Ekkert havde en god dag og leverede sine bedste præstationer. I kata vandt han først 3-0 og tabte derefter knebent 1-2 til Jonas fra Bosatsu som er den man skal slå i den aldersklasse hvis man vil vinde. Det blev kun til semifinaleplads og en drøm om mere. I kumite vise han usete takter og med blandt andet flere 3-pointsscoringer vandt han 9-1 og 8-0 før Jonas igen ventede. Andreas kæmpede sin chance fuldt ud og tabte igen knebent 5-7 i en spændende kamp. Bronzekampen vandt han 4-2 fuldt fortjent.

Rikke Linck havde en dag med følelsesmæssige rutscheture. I kata skulle hun møde sempai Cecilie i finalen efter sin indledende 2-1 sejr. Hun fyrede en rigtig god kata af og det lykkedes hende at snuppe et enkelt flag mod sin sempai. Det blev til sølv. I kumite mødte hun 2 hårde modstandere som kyste hende lidt. Dommerne var fair og dømte for hård kontakt men det var svært for Rikke at ryste af sig. Begge kampe endte med at hun vandt ved at modstanderen fik strafpoints. I finalen skulle hun møde Julie fra Bosatsu som kom let foran ret stort. Pludselig kom der luft under Rikkes ben og i en utrolig seværdig og spændende finale fik hun på kort tid 3 3-pointsscoringer ind og vandt 10-8. Guld til Rikke.

Sempai Cecilie var urørlig i kata og selvom hun eksperimenterede lidt med shisochin i finalen hev hun stadig guldet hjem foran snuden på sin klubkammerat Rikke. I kumite gik det ikke så godt. Vinden blæste ikke lige hendes vej og der er stadig et par taktiske tricks at lære. Guldet lå til hende men hun tabte til Julie fra Bosatsu som kæmpede klogt og fik det meste ud af situationen. Sempai Cecilie vandt dog stadig sin bronzemedalje. Hun kan trøste sig med at selv på dårlige dage er der medaljer at hente….

Sempai Christopher kom med på et afbud da hans British Open var blevet aflyst. Han var suveræn i kata og med 3 gange 3-0 vandt han en sikker guldmedalje.

Tak for opbakning  – coaches sempai Mia og sensei Tejs

______________________________________________________
Oushi Cup i Rødovre!
24.september
Der bliver afholdt udviklingsstævne i kumite i Rødovre søndag d.26. oktober. Det er dagen efter gradueringen. Specielt er det et godt stævne for dem som ikke har så stor rutine og man er sikret flere kampe på forhånd.

______________________________________________________

Gradueringstræning om søndagen
20.september
Der vil op mod oktobergradueringen blive kørt lidt anderledes gradueringtræning. Gradueringen er lørdag d.25. oktober og forgradueringen torsdag d.23. oktober. Der er fællestræning (og derfor ikke gradueringstræning) søndag d.12. og d.19. oktober på grund af efterårsferie (også fællestræning tirsdag og torsdag).

Der vil kun være graduringstræning søndag d.28.september og d.5. oktober. Her vil træningen være således:

12-13 sortbæltetræning
13-14 kata for minimum 4.kyu
14-15 kumite for minimum 8.kyu
15-16 gradueringstræning for hvid-blå-og gulbælter

______________________________________________________

SydhavsCup 2008
10.september

Lørdag den 6.september, var 11 Dragør-kæmpere taget til Nykøbing Falster.  Et velarrangeret stævne, med mange deltagere og store puljer. Og deltagernes niveau var generelt ret højt. Medalje-vinden blæste dog ikke til Dragør’s fordel og det blev til:

Sempai Nicole: guld i kata og sølv i kumite,

Niels : sølv i kata til Niels.

Stort tillykke.

De øvrige deltagere i kata nåede:

 • Sempai Cecilie    2 kampe
 • Andreas            1 kamp
 • Rikke                2 kampe
 • Stine                2 kampe
 • Johannes          3 kampe
 • Daniel               4 kampe
 • Christian           2 kampe
 • Caroline            2 kampe
 • Frederikke         3 kampe

I kumite   (med forbehold da jeg mangler en del lister fra kumitekampene)

 • Andreas  1 kamp
 • Rikke  1 kamp
 • Stine  1 kamp
 • Johannes  1 kamp
 • Daniel  3 kampe
 • Christian  2 kampe
 • Caroline  1 kamp
 • Frederikke  2 kampe

Tak for en god dag til kæmpere, forældre, holdleder og coaches.

Sempai Per.

 _____________________________________________________

3 nye forbundsinstruktører
25.august
Sempai Mia, sempai Ann og Kimi har alle gennemført niveau 2 i forbundets uddannelseshus, forbundsinstruktørkurset, som strakte sig over 2 weekender. Dette niveau 2 er det højeste som forbundet tilbyder og efterhånden har klubben fået en meget veluddannet instruktørstab.
______________________________________________________

Sempai Nicole på kumite-landsholdet
25.august
Efter at sempai Nicole vandt DM for ungdom i foråret blev hun inviteret til landsholdssamling i Ishøj i weekenden hvor den stod på både træning og testning. Efterfølgende blev sempai Nicole udtaget til kadet-landsholdet da hun i mellemtiden er fyldt 16 år. Stort tillykke fra klubben. Nu har klubben en kæmper på både kata og kumitelandsholdet idet sempai Christopher har bidt sig fast på kadetlandsholdet i kata og har planlagt at prøve kræfter med et par store udenlandske stævner i efteråret og så håber på at kunne deltage til EM til februar.

______________________________________________________
Opslagstavle opdateret
5.august
Så er ferie-og helligdagsskemaet klar fra 08-09 sæsonen og man kan også finde mange af klubbens aktiviteter på årsplanen som er opdateret. Begge dele findes både på hjemmesiden og på klubbens opslagstavle så det er bare med at få krydset af i kalenderen.

______________________________________________________

Flot resultat af Bosatsu
29.juli
Bosatsu har haft en delegation i Japan som har deltaget ved de årlige stilartsmesterskaber. Sempai Jonas Emborg kæmpede sig til en flot sølvmedalje i kumite og sempai Anders kom i top 8 efter en række gode kampe som udløste en bronzemedalje. Læs meget mere på Bosatsus hjemmeside. Tillykke fra Dragør.

______________________________________________________
Stilarts-VM i Malaysia
15.juli
Klubben og Bosatsu deltager i dette absolutte højdepunkt for stilarten i Kuala Lumpur fra 24-26.juli 2009. Man skal udtages for at kunne deltage i stævnet, men man er også velkommen til at komme med som tilskuer og for at opleve Itosu-Ryu deltagere fra hele verden. Der vil komme et rejseudspil fra klubben og Bosatsu som man så kan tage stilling til. Er man deltager vil der som minimum være ovenstående dage hvor man skal være til rådighed men ellers er det oplagt at man forlænger opholdet med lidt ferie i den ene eller den anden ende. Kontakt evt. sensei Tejs

______________________________________________________

Billeder fra graduering i Bostasu den 14.juni 2008.
7.juli

 


______________________________________________________
Seminar med kata-verdensmester Luca Valdesi
21.juni
En håndfuld fra klubben var taget til Solrød for at træne med italienske Valdesi som er 8-dobbelt verdensmester i individuel kata og holdkata. Træningen bestod af en inspirerende og fysisk præget opvarmning med masser af brugbare kata-elementer. Herefter fortsatte træningen med benene i fokus. Stillingsskift, hofter, eksplosion, spark og hop var nogle af nøgleordene. Det positive var at Valdesi klart var fortaler for at bringe kampelementet frem i kata og at hans træning ikke adskilte sig fra klubbens daglige træning sådan overordnet set. Hans niveau var selvfølgelig bare klasser over hvad man er vant til og han fremviste en suveræn udført unsu over for de omkring 25 fremmødte sortbælter.
______________________________________________________
Graduering
14.juni
Læs om den nyligt overståede graduering og de flotte dan-præstationer under menupunktet aktiviteter
______________________________________________________
Læs det nye Fighter Magazine
11.juni
Fighter Magazine er Danmarks førende kampsportsblad. I dette nummer er der blandt andet reportage fra DM individuel hvor sempai Ann har fået fin ros og pryder en af siderne med et stort foto fra hendes katafinale hvor hun vandt sølvmedalje.
______________________________________________________
Sydhavspokalen
8.juni
Klubben stillede med 11 deltagere i 27 kategorier og endte med 6 guld, 4 sølv og 10 bronzemedaljer til dette rene katastævne på Falster. Så vi havde en yderst indbringende dag hvor alle leverede en god præstation. Jeg vil gerne fremhæve de 3 der dannede holdkata: Rikke, Andreas og Johannes som for alvor er begyndt at slå igennem. De var virkeligt flyvende og var på gulvet mellem 11 og 15 gange hver! De tegnede sig også for 5 guld, 1 sølv og 2 bronze. Også dejligt at se at Christian og Caroline vandt medaljer igen efter en lille tørkeperiode og at vores nye mand Niels gik uimponeret til sagen. Der var 3 klasser til stævnet: 10.-5.kyu, 5.-1.kyu og Åben klasse. Alle kæmperne deltog i både den høje kyu klasse samt Åben klasse med undtagelse af Sempai Ann og sempai Christopher som kun kunne deltage i Åben samt Niels hvor hans klasse også var uden gradsopdeling. Hos den store mellemgruppe af kæmpere var det kataerne Jion, Rohai, Jiin og Pinan Godan der var fremherskende. Det kan være at der skal et par kataer på i fremtiden. En sjov ting som kan nævnes var at alle de fremmødte landsholdskæmpere fik en på snuden og tabte trods favoritværdighed. Så enten havde disse kæmpere et kollektivt kollaps eller også havde dommerne en anden opfattelse af stævnekata end landsholdstræneren!

Holdkata: Rikke, Andreas og Johannes vandt en flot bronzemedalje med en jiin der blev bedre og bedre for hver runde. Dem vil vi se til næste år igen.

Niels under 9 år: strøg til finalen med pinan shodan og vandt en fornem sølvmedalje. Ham vil vil vi også se igen.

Caroline 11 år: fik fyret et par gode kataer af med stor beslutsomhed og kunne tage bronze med hjem i den åbne klasse.

Christian 11 år: havde også mest held i den åbne klasse hvor han med gode taktiske valg af kata i samråd med coachen fik hængt en sølvmedalje om halsen.

Andreas 11 år: ryddede kort og godt sin aldersklasse både for kyu-grader og åben klasse. 2 gange guld. Helt suverænt. Andreas må fremhæves som dagens mand.

Johannes 12 år: gjorde Andreas kunsten efter og fik også 2 gange guld. Kæmpe tillykke.

Rikke 12 år: vandt sin egen gruppe flot men måtte se sig besejret i den åbne. Rikke har nu vundet guld i sine 3 sidste stævner!

Stine 14-15 år: havde en god dag i et skrapt selskab. Det blev til sølv i sin gradsklasse og bronze i den åbne.

Daniel 14-15 år: har virkelig fået god energi i sin kata. I dag rakte det til bronze.

Sempai Christopher 14-15 år: ryddede den åbne klasse og viste virkelig internationalt format. Hans kataer: gojushiho, unshu og seipai bar præg af mange timers hårdt arbejde.

Rune 16-17 år: hans 2 klasser var små men han gjorde en hæderlig indsats og fik belønningen i form af 2 bronze.

Sempai Ann Prevost senior og master: Tog et enkelt flag mod Conny i master og vandt over Annette i senior. Det blev til 2 bronzemedaljer og lidt god erfaring.

Som noget helt nyt blev der afviklet Mester klasser hvor alle gruppevinderne til og med 16-17 år skulle møde hinanden. I 5.-1. kyu Mester havde Itosu-Kai hele 4 med: Andreas, Rikke, Johannes og Jonas fra Bosatsu. Rikke kom så langt som semifinalen hvor hun tabte 1-2 mod vinderen hos de 13-årige piger. Det lykkedes Andreas at slå alle de andre drenge (inklusive Johannes og Jonas) og han skulle møde Rikkes banekvinde i finalen. Han måtte også bøje sig 1-2 men i sig selv en fantastisk præstation. I Mester Åben havde vi igen 4 med: Jonas, Andreas, Johannes og sempai Christopher. Andreas slog Johannes, Jonas slog Andreas og misandten om ikke Jonas drøm gik i opfyldelse da han slog sempai Christopher i semifinalen med 2-1. Tillykke med skalpen unge Andersen.
______________________________________________________

Kodomo Cup Nord
31.maj
Sempai Christopher vandt guld i kata, Rikke vandt guld i kata og bronze i kumite. Daniel deltog og præsterede flot men det blev ikke til nogen placering denne gang.
______________________________________________________

Forbundsinstruktører
25.maj
3 instruktører fra klubben deltog i første halvdel af forbundets højeste uddannelsesniveau, niveau 2 også kaldet forbundsinstruktørkursus. Sempai Mia, sempai Ann og Kimi blev haglet igennem anatomi, biomekanik, træningsplanlægning, testning, arbejdskravsanalyse, pædagogik, sociologi og skader. Underviser var sensei Tejs.
______________________________________________________

Kyu-Cup
19.maj
Mens vi afventer en mere detaljeret rapport fra coaches er her Dragørs medaljer taget fra arrangørernes hjemmeside. Der kan derfor være indsneget sig fejl.

Frederikke Bjerring: sølv kata, bronze kumite
Andreas Ekkert: sølv kata, bronze kumite
Rikke Linck: guld kata, sølv kumite
Daniel Helal: bronze kata
______________________________________________________

Selvforvarsinstruktører
19.maj
Hele 6 af klubbens instruktører var tilmeldt det nyligt oprettede selvforsvarsinstruktørkursus under Dansk Karate Forbund. Forbundet krævede bestået niveau 1 trænerkursus hvilket alle havde i forvejen. Det foregik i Idrættens Hus under kompetent ledelse af Jesper Andersen politimand og cheftræner i Taifu. Der blev gennemgået nødværge og hvor strengt loven så på sortbælter i den forbindelse. Derefter gennemgik vi lidt taktisk teori og så var det ellers ned og træne realistisk selvforsvar med emnerne: gulvteknik, forsvar mod slag og spark, omklamring og underarmskvæler. Til sidst var der randomiseret træning hvor reflekserne blev afprøvet. Alt i alt en meget lærerig dag. De nyligt uddannede instruktører er:

Sempai Peter
Sempai Jan
Sempai Mia
Sempai Ann
Kimi
Sensei Tejs
Sempai Anders (Bosatsu)

______________________________________________________

Bushido Open
13. maj
Bushido Karate i Helsingborg, Sverige var arrangører af dette stævne med flere hundrede svenske og danske kæmpere. Det var et meget dramatisk og lad os sige det mildt, specielt stævne mht regelfortolkning. Læs mere på klubbens opslagstavle. Her præsenteres kort Dragørs resultater som generelt ikke helt afspejlede deres præstation.

Sempai Christopher Rohde: guld i kata, ingen placering i kumite
Sempai Mia “sanbon” Carlsen: sølv i kata og kumite
Sempai Nicole Prevost: 2*bronze i kumite, ingen placering i kata
Sempai Ann Prevost: bronze i kata
Frederikke Bjerring: bronze i kumite, ingen placering i kata
Sempai Cecilie Bjerring: top8 placering i kata og kumite
______________________________________________________

Oushi Cup
13. april
Klubben stillede med 11 deltagere i dette udviklingsstævne i kumite som blev afholdt af DAI. Konceptet gik ud på at stævnet kun skulle vare en eftermiddag og at man var sikret flere kampe mod ligesindede. Der var medaljer og diplom til alle og ingen guld, sølv eller bronze.
Sempai Cecilie Bjerring var blevet fejlplaceret af arrangørerne så hun havde let spil mod yngre, lettere og mindre erfarne kæmpere. Hun vandt alle sine 5 kampe og fik lov til at afprøve lidt uvante teknikker og arbejde mere procesorienteret.
Rikke Linck vandt 4 kampe og kæmpede 1 uafgjort. Hun fik arbejdet godt med timing af hendes kontra og lukkede ikke mange scoringer ind. Minsandten om hun ikke også lavede en 3-pointsscoring.
Andreas Ekkert fik desværre kun 2 kampe da nogle i gruppen havde trukket sig. Han vandt 1 og kæmpede 1 uafgjort. Han brugte flittigt sin kizami tsuki og forsøgte også at få gang i sit mawashi geri. Fine takter, bageste hånd skal arbejdes på at komme længere frem i kamae og lave flere scoringer.
Johannes Samsom kæmpede 4 kampe med 2 vundne og 2 tabte. Hans modstandere svingede lidt i niveau og han arbejdede fint med sine teknikker. Vi kan stadig arbejde lidt med at holde afstand og være mere aktiv i vores forsvar.
Daniel Helal var kommet i menneskehænder i sin gruppe. Han var nok den der arbejdede hårdest af alle fra klubben sammen med Stine. Modstandere var hårde og dommerlinien svær at spore. Resultatet blev lidt rodet fight, men netop den slags kampe skal Daniel lære at tackle og holde fast i sin egen taktik og ikke lade sig rive med eller styre af den anden. Han tabte 2 og kæmpede 1 uafgjort.
Stine Dølby havde måske den bedste dag af alle. 5 kampe – 5 vundne og Stine fik afprøvet mange kombinationer og taktikker. Armene kørte godt som de plejede ligesom hendes forsvar var stærkt. Og benene blev også luftet lidt med held så her kom et par gode points ind på kontoen.
Frederikke Bjerring var stærkt kørende som hun plejer og det var kun storesøster sempai Cecilie der viste sig for stor en mundfuld. Med fordel kan Frederikke arbejde lidt på at være farlig i alle sine teknikker, fx går modstanderen tit baglæns og så skal man ikke aflevere sine stød for langt væk fra modstanderen men bruge benarbejde på at komme tættere på.
Caroline Dalgård havde et rigtigt lærerigt stævne. Hun vandt 3 og tabte 1. Hendes bageste hånd kom godt i gang, den skal vi bare lære at variere lidt bedre og så en dag se om ikke også venstre hånd har lyst til at lege med. God indsats.
Christian Dalgård vandt også 3 og tabte 1. Christian er rigtig god til at angribe med sine hænder og det gav mange points. Mod større modstandere som angriber skal vi være bedre til enten lynhurtigt at aflevere en kontra eller bevæge os væk fra angrebet.
Victor Vexø var ude som kumitedebutant og klarede sig meget flot. Han var i hårdt selskab men viste fint overblik og nogle gode scoringer med bageste hånd. Han lyttede til trænerens råd og så går det sjældent helt galt. Han viste også fantastisk kampånd da han stablede sig selv på benene efter noget der næsten tangerer en knockout. Så ham skal vi nok se mere til.
Niels Grønlund var også debutant og kløede uimponeret på. Uanset størrelsen på modstanderen angreb han ufortrødent. Det blev til 3 sejre og 1 nederlag. Flere stævner til ham.
Tak til coaches sempai Mia og sensei Tejs og de mange forældres opbakning og hjælp på dagen.

______________________________________________________

Irish Open
29.marts
Sempai Christopher vandt sølv i kata. De 5 tilmeldte kæmpede alle mod alle og med 3 sejre og 1 nederlag tilkæmpede han sig sølvet. Tillykke

______________________________________________________
Liven Cup
16.marts
Klubben tog en del medaljer ved et lidt tyndt besat Liven Cup. Klasser var slået sammen både på tværs af alder og køn. Sempai Christopher Rohde: guld kata, sempai Cecilie Bjerring: sølv kata og kumite, sempai Nicole Prevost: guld kata og kumite, Rikke Linck: bronze kata og kumite, Johannes Samsom: sølv kata og bronze kumite, Frederikke Bjerring: guld kata og kumite. Dragør havde slået pjalterne sammen med Bosatsus sempai Thomas Noringriis og Jonas Andersen som også vandt flere medaljer. Klubben fik en stor pokal for bedste klub som nu skal deles mellem Dragør og Bosatsu på skift.
______________________________________________________

Medaljer ved individuelt DM 2008
9.marts
Sempai Nicole Prevost fik guld i både kata og kumite for ungdom samt bronze i kata for kadetter. Sempai Christopher Rohde fik guld i kata for ungdom. Sempai Ann Prevost fik sølv i kata for senior kvinder og master kvinder. Sempai Mia Ravnsbæk Carlsen fik bronze i kumite senior kvinder -60kg. Sempai Peter Heneberg, Rune Afkjær, Stine Dølby og Daniel Helal gjorde en god figur men kom ikke videre til placeringer i stævnet. Tillykke til alle. Også Bosatsus kæmpere klarede sig flot. Sempai Lüth tog guld og bronze, sempai Mikkel tog dobbelt bronze og sempai Thomas ligeledes bronze. Også tillykke til sempai Anders der formentlig bestod sin sushin dommerprøve.

______________________________________________________

Bronze til sempai Christopher ved Kata-pokalen i Stockholm. Andreas og Daniel deltog også og fik samlet god erfaring. Godt gået alle.
5.marts

______________________________________________________

4 nye børneinstruktører i klubben
25. februar
Følgende fra klubben bestod forbundets børneinstruktørkursus: Sempai Jan, Sempai Mia, Sempai Ann og Kimi

______________________________________________________

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz