Flotte resultater ved Kodomo Cup Øst 2007

Klubben stillede med 6 deltagere ved dette års uofficielle DM for 10-14 årige i Bavnehøjhallen. Stævnet havde mange deltagere med gennemsnitligt 40 i hver klasse så det var et stærkt felt i år. Alligevel slog både Dragør og Bosatsu til.

Johannes 10-11 år: stillede op med en hæderlig pinan shodan og viste gode takter men kom desværre ikke videre.

Stine 12-14 år: klarede sig videre med sin pinan shodan og da hun ligesom Johannes er ret ny i stævnesammenhæng er dette en fin præstation. I kumite tabte hun i overtid med et enkelt point. Gode takter.

Cecilie 12-14 år: som 12-årig er dette felt en stor mundfuld men Cecilie klør på med krum hals. Hun fik endelig has på en dygtig Ishøj-pige i kata med en stærk kusanku dai men røg desværre lidt tvivlsomt ud bagefter. I kumite er der ikke vægtklasser for pigerne og Cecilie har det med at ramme de store modstandere med lang rækkevidde. Hun prøvede alt hvad hun kunne men tabte 2-4. Til Cecilies fordel kan det siges at hun også er med i klassen de næste 2 år.

Rikke 10-11 år: har ikke meget stævnerutine men har udviklet sig meget på det sidste. Hun viste flotte kataer, specielt hendes pinan godan er blevet god. Derfor kunne Rikke med 4 sejre i 5 kampe hænge en fornem bronzemedalje om halsen. Stort tillykke.

Nicole 12-14 år: har længe været inde i en rivende udvikling i både kata og kumite. Nicole fylder snart 15 så dette var hendes sidste børnestævne (så kan I andre ånde lettet op….). Selvom Nicole havde en enkelt tæt kamp i kumite og flere tætte afgørelser i kata gjorde hun rent bord og blev dobbelt guldvinder i både kata og kumite. En enestående præstation af Nicole som bør være meget stolt. Der er dog stadig masser af arbejde på, så nu kigger vi fremad mod det sorte bælte og kadet-klassen som går fra 14-17 år. Her skal der arbejdes lidt med det graciøse og sikkerheden i kata samt alsidighed og større taktisk overblik i kumite. Kæmpe tillykke til Nicole.

Christopher 12-14 år: har haft dårlige forberedelser op til dette stævne og var også lidt halvsløj på dagen. Det kunne man dog ikke mærke da Christopher var konkurrenterne overlegen i kata og med specielt kusanku dai og kusanku sho var der ingen nåde. En sikker guldmedalje til Christopher som kun lige er fyldt 13 år. I kumite vandt han sikkert sine første kampe 8-1 og 5-2 og så mødte han en utrolig alsidig og sparkestærk kæmper fra Greve hvor Christopher måtte hive alle kræfterne frem før han tog stikket hjem med 5-4. Semifinalen gik let 5-0 og i finalen var han meget tæt på at gentage Nicoles kunststykke idet han var foran 3-2 kort før tid. Så blev den 3-3 og lige før slutfløjtet 3-4 til modstanderen. Ærgerligt men en meget flot sølvmedalje som skal ses i lyset af hvor lidt Christopher træner kumite.

Alt i alt en super dag for klubben med 3 guld, 1 sølv og 1 bronze. Specielt kan det nævnes at kata 12-14 år blev rent besat af Itosu-Kai Karate Dragør både for drenge og piger.

Et stort tillykke skal også gå til Bosatsu hvor Helena fik bronze i kata 10-11 år og sølv i kumite. Storebror Jannick var utrolig skarp i kumite og fik en meget fortjent guldmedalje. Vi er nogen der er glade for at han er kommet op i -55 kg klassen…..

Billeder fra Kodomo Cup 2007 i Bavnehøjhallen

feb07

Sensei Tejs, Nicole, Christopher, Rikke og sempai Ann

feb07_1

Nicole, Christopher og Rikke

feb_07_2

2 gange guld til Nicole

feb07_3

1 guld og en 1 sølv til Christopher

feb_07_4

Bronze til Rikke

Stort tillykke til alle

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz