Viking Cup 2007


Rikke

Vandt sin første kata overbevisende med dommernes stemmer 3-0. Desværre tabte hun sin næste kata til en noget mere rutineret udøver fra Nykøbing Falster.

Rikke fortsatte i opsamlingen og sluttede på en flot 4. plads.

Rikke var i en meget blandet gruppe i kumite, hvor der var stort niveauforskel. Rikke vandt sin første kamp, fordi hun formåede at holde hovedet koldt og holde sig til taktikken. Rikke sluttede i top 8.

Cecilie

Viste storform i kata og kæmpede sig uden de store problemer til finalen. Finalen vandt hun suverænt 3-0. Guld til Cecilie.

Cecilie vandt sin første kamp i kumite overbevisende 3-0. Hun tabte desværre sin anden kamp til en lidt hurtigere kæmper. Cecilie kæmpede efterfølgende videre i opsamling, som hun desværre tabte i sidste øjeblik. Det var en spændende kamp og Cecilie havde ikke dommerens YAME på sin side. Cecilie sluttede i top 8.

Frederikke

Vandt sin første kata 3-0, men tabte sin anden til en lidt mere rutineret modstander 2-1. Frederikke beholdt sin gode kampgejst og kæmpede sig via opsamlingen sig til en tredjeplads, hvorved Frederikke kunne hænge en bronze medalje om halsen.

I Frederikkes gruppe var der kun 2 deltagere i kumite. Det understreger, at Frederikke skiller sig ud i forhold til sin alder ved, at hun har lyst til og tør at stille op i kumite. Frederikke kæmpede med stor gejst og vandt 5-1 over sin modstander. Guld til Frederikke.

Daniel

Brugte denne turnering på at finpudse Pinan Shodan. Det var godt at se, at han forbedrede sig for hver gang han var inde. Daniel havde en rigtig god udstråling. Daniel vandt sine 2 første kataer, men måtte se sig besejret i finalen. Men en velfortjent sølvmedalje til Daniel.

I kumite kæmpede Daniel også med stor entusiasme. Han vekslede mellem en del forskellige teknikker og viste stor kampgejst. Også i kumite vandt Daniel sine 2 første kampe, men tabte finalen. Daniel gik dog hjem med endnu en sølvmedalje.

Nicole

Lavede en flot og overbevisende Jion, som hun vandt 3-0 med i sin første kamp. Jion gav en plads til finalen, hvor Nicole lavede en flot Kusanku Sho. Desværre tabte Nicole 2-1 til en kæmper fra Nykøbing Falster. Sølv til Nicole.

Nicole var rigtig godt kørende i kumite. Det er tydeligt, at hun har udviklet sig meget. Hun vekslede godt mellem sine teknikker og lavede bl.a. en flot nedtagning til stor begejstring for publikum. Dommerne belønnede nedtagningen med en sanbon. Nicole vandt alle sine kampe og kunne hænge en guldmedalje om halsen.

Christopher

Viste igen stort potentiale og vandt sine 3 første kataer. Det er tydeligt, at Christopher har udviklet sig meget det sidste stykke tid. I finalen lavede Christopher en flot Kusanku Dai, men tabte desværre 2-1 i en meget lige kamp. Sølv til Christopher.

Christopher kæmpede nogle gode kampe i kumite, hvor han formåede at holde hovedet koldt. Christopher kæmpede sig vej til finalen, som han desværre tabte til en noget bedre kæmper. Sølv til Christopher.

Generelt

Samlet set blev det til 3 guld medaljer, 5 sølvmedaljer og 1 bronze.

Jeg synes, at alle udviste god opførelse, og det var en fornøjelse, at hjælpe så motiverede elever med at gøre deres bedste.

Tre kamparealer og én træner er dårlige odds, men det gik godt med stor hjælp fra forældrene – Så tak for hjælpen til jer.

Mange af eleverne havde arbejdet godt med deres nye turneringskataer, og det gav også et godt resultat at nogle elever havde fået en kata med et lidt højere niveau.

I kumite fandt en del af eleverne ud af vigtigheden af, at man kan bevæge sig. Det er noget som vi vil arbejde videre med i den daglige træning.

Alt i alt en god dag, som gav eleverne lidt med hjem som de kan arbejde videre med.

Coach Peter Heneberg

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz