Kodomo Cup Nord 02.06.2007

 

Efter lang tids målrettet træning drog Rikke Linck og Christopher Rohde Skotte fra Itosu-kai Karate Dragør til Aalborg for at deltage i Kodomo Cup Nord. I Stævnet deltog 155 drenge og piger i alderen 10 – 14 år.

Rikke, der er en charmerende pige med stor udstråling, kom med meget fine kataer hele vejen til finalen, til trods for at hun mødte modstandere med væsentligt højere bæltegrader end hende selv. I finalen mødte hun en dygtig og erfaren sortbælte, som hun måtte se sig slået af. Til trods for at hun udførte en meget flot Pinan Godan. Godt gået Rikke og et stort tillykke med sølvmedaljen.

Christopher, der er kendt for sin kraft og udstråling, har sammen med Sensei Tejs lagt en langsigtet træningsstrategi med yderligere fokus på præcision og hurtighed. Denne kombination lykkedes ved dette stævne i en sådan grad, at konkurrenterne end ikke var i nærheden af Christophers niveau. Christopher kunne glad modtage guldet og hermed vinder i Kata for 4. gang ved et Kodomo Cup. I alle de 4 indledende runder, gjorde han rent bord med dommerstemmerne 5 – 0. I finalen vandt han ligeledes meget overbevisende 5 – 0 med kataen Kusanku Sho. Et stor tillykke til Christopher med Guldet.

I Kumite er de dygtige coaches meget synlige på kamparealerne. Kumite er derfor meget svært uden coaches, som de begge desværre måtte undvære til dette stævne. Både Rikke og Christopher måtte se sig slået i kvartfinalerne efter et par meget tætte kampe, som endte uafgjort og måtte afgøres med første scoring i overtid, som desværre ikke faldt ud til deres fordel. Måske er det meget sundt, at børnene udtrykker ”Nu kunne jeg godt bruge min coach” for så sættes der nok ekstra pris på det store stykke arbejde der normalt udføres af klubbens coaches til stævnerne.

juni2

Alt i alt en super god dag, hvor glæden var stor som det ses af det vedlagte foto. Toppen af pyramiden, Rikkes maskot, fik i dagens anledning grønt bælte…

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz