Troldecup 2007

Mads Sørensen, 5.kyu: havde med vilje meldt sig til i en for svær pulje for at prøve kræfter med de hårde drenge. Det lykkedes. I både kata og kumite mødte han den skrappe Casper fra Roskilde som slog ham i begge discipliner. I kumite mødte han også Jannick fra Bosatsu da de kun var 3 i puljen. Så selvom han tabte en ellers fin kamp, kunne han stadig hænge en bronzemedalje om halsen.

Christian Dalgård, 6.kyu: kom videre til semifinalen i kata med pinan yondan, hvor Jonas fra Bosatsu ventede. Jonas vandt og vandt senere guld i klassen, så Christian fik en chance til i opsamlingen. Også her kom han videre men tabte så den afgørende bronzekamp. Ærgerligt. I kumite blev der tilladt alt for hård kontakt generelt til hele stævnet hvor dommerstandarden var mildest talt svingende. Christian fightede sig bravende flot til en sejr på 7-4 og måtte undervejs meget dramatisk spytte en tand ud (måske var den lidt løs i forvejen….). Desværre måtte han trække sig fra semifinalen da han var for mærket efter kampen til at fortsætte. Så bronzemedaljen der ellers lå lige til højrebenet glippede. Den kommer næste gang.

Johannes Samsom, 5.kyu: Johannes havde en rigtig fin dag i kumite, hvor han fik taget lidt revanche fra tidligere stævner. Han vandt sine to kampe meget tæt efter en disciplineret indsats hvor han virkelig lærte værdien af at lytte til sin coach og give sig 100 % i sine teknikker. Første kamp vandt han 5-4 og guldet blev hevet hjem med 3-2 i finalekampen. Stort tillykke. I kata vandt han første runde med sin nye kata rohai, men blev herefter besejret og kom ikke videre.

Stine Dølby, 5.kyu: Stine har også lige lært rohai og med den gik hun sikkert i semifinalen med 3-0. Herefter røg hun ud med pinan godan men kom stærkt tilbage i opsamlingen og vandt 2 gange i træk med rohai og endte derfor med bronze. I kumite kæmpede hun 2 flotte og hårde kampe i en lille pulje. Hun vandt ingen kampe men fik en masse erfaring og hår på brystet plus en bronzemedalje som trøst.

Cecilie Bjerring, 1.kyu med 3 streger: leverede som altid en god indsats. I kumite vandt hun en kamp 6-5 og tabte siden klart til dygtige Sif fra Roskilde. Det rakte til sølv. I kata banede to sikre sejre på 3-0 med kusanku sho og kusanku dai vejen til finalen, hvor hun meget knebent (læs: ekstremt knebent) tabte 1-2 og fik endnu en sølvmedalje.

Frederikke Bjerring, 6.kyu: var meget opsat til dagens stævne. I kata tabte hun 1-2 med pinan yondan (igen meget knebent) hvorefter hun skulle møde Caroline i bronzekampen. Det blev til sejr og bronze til Frederikke. I kumite var hendes klasse blevet slået sammen med de lidt ældre hvilket var en stor mundfuld. Frederikke giver den altid gas alligevel og selvom hun tabte 3-8 og 4-12 kan hun være meget stolte af sine kampe.

Caroline Dalgård, 6.kyu: tilhører sammen med Frederikke og Christian det nyeste skud på Dragørs stævnetræ og hun klarede sig også flot. I kumite var hun meget tæt på at ryge i finalen men tabte desværre 3-4 og måtte nøjes med bronze. I kata vandt hun sikkert sin første runde men tabte siden til Helena fra Bosatsu og derefter til Frederikke i bronzekampen.

Tak til forældre for opbakning – coaches sempai Johnny og sensei Tejs

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz