Kodomo Cup Vest 2007

Itosu-Kai Karate Dragør stillede med 8 deltagere denne lørdag til stævnet i Aarhus som er et af de stævner Dansk Karate Forbunds har som erstatning for et regulært børne-DM. Resultatmæssigt gik det over al forventning. Vores deltagere stillede op i 17 kategorier og vi tog 17 medaljer, så fantastisk medaljehøst. Det skal nævnes at en række af landets bedste klubber ikke deltog så baggrunden var lidt billigere end normalt men man skal stadig huske på at det var et åbent stævne hvor alle landets klubber var indbudt og stævnet var ikke opdelt efter grad men kun efter alder. Udøverne leverede alle solide præstationer så det i sig selv kan de være stolte over. De fleste fra klubben tog derover dagen før og overnattede så der var også tid til at gøre det til en hyggelig social tur. Bosatsu klarede sig også flot – se mere på deres hjemmeside.

Frederikke Bjerring, 10 år, 5.kyu: kunne med en enkelt veludført Pinan Shodan hænge en guldmedalje om halsen mens det i kumite tog to kampe (som hun vandt suverænt 5-1 og 6-1) før hun kunne kalde sig dobbelt uofficiel danmarksmester i karate. Stort tillykke.

Johannes Samsom, 11 år, 4.kyu: den nybagte grønbælte var meget skarp i sine kataer: Rohai, Pinan Godan og Pinan Shodan så med 4 sejre og uden at afgive en eneste dommerstemme vandt han flot guld i kata. I kumite vandt han først 4-0 men tabte siden 2-6 til en meget dygtig men hård kæmper fra sportskarate.dk som desværre ikke blev straffet nok af dommerne. Det blev til bronze alligevel.

Andreas Ekkert, 11 år, 3.kyu: Andreas kunne også med 2 sikre sejre gennem kataerne Rohai og Pinan Godan gøre sig klar til finalen. Her måtte han på dagen bøje sig for klubkammeraten Johannes og sikre sig en fin sølvmedalje.

Rikke Linck, 12 år, 3.kyu: vandt første katarunde 3-0 med Rohai og dernæst 2-1 med Jiin. I finalen tabte hun dog 3-0 men det gav stadig sølv. Guderne ville det at hun også skulle deltage i kumite og det gjorde hun flot. Første kamp vandt hun 1-0, hvorefter hun dog tabte 0-3. I opsamlingen mødte hun en modstander der ikke havde lyst til at kæmpe så efter at Rikke førte 2-0 trak hun sig og Rikke fik fortjent en bronzemedalje i kumite.

Cecilie Bjerring, 13 år, 1.kyu: vandt en sikker guldmedalje i kata efter 3-0 med Kusanku Dai og 3-0 med Kusanku Sho. I kumite vandt hun først overbevisende 6-1 med et par flotte chudan mawashi geri. I finalen gik intet hendes vej og hun tabte 1-2 i en kamp hun ellers styrede fra start til slut. Sølv til Cecilie der efterhånden har klatret op i hendes aldersgruppes superliga.

Sempai Christopher Rohde, 13 år, 1.dan: med stilsikre kataer var der ingen modstand for Sempai Christopher i kata. Han afgav ikke en eneste stemme og fik blandt andet afprøvet hans nye kata, Unshu med stor succes. I kumite tabte han knebent 1-2 til dygtige Emil Røpert fra Ishøj. I opsamlingen slog han en ligeledes dygtig kæmper fra Taifu med 6-2 og vandt derved bronze.

Stine Dølby, 14 år, 4.kyu: som 14-årig kunne Stine stille op i 4 kategorier. I kata vandt hun sølv for 14-årige og bronze i ungdom (14-15 år) mens hun i kumite vandt bronze for 14-årige men flot tog sølv i ungdomsklassen. 4 medaljer og stort tillykke.

Nicole Prevost, 15 år, 1.kyu: I kata var det kun Amalie fra Aarhus som viste sig at være en for stor mundfuld selvom Nicole afprøvede Bassai Dai. I kumite vandt hun 4-3 og 5-2, hvorefter huni finalen besejrede klubkammeraten Stine med sikre 7-0. Guld til Nicole.

Coaches sempai Mia og sensei Tejs

now07

Glade vindere fra Kodomo Cup Vest 2007
Resultater fra Dragør Cup 2007
11.november

Kata grøn og brunbælter:
GULD: Cecillie Bjerring
Sølv: Johannes Samsom
Bronze: Rikke Linck

Kumite grøn og brunbælter:
Guld:
Cecillie Bjerring
Sølv:Rasmus Raarup
Bronze: Andreas Ekkert

Kata hvid blå og gulbælter:
Guld:
Caroline Dalgård
Sølv:Cristian Dalgård
Bronze: Frederikke Bjerring

Kumite hvid blå og gulbælter:
Guld:
Christian Dalgård
Sølv:Frederikke Bjerring
Bronze: Victor Melander Vexø

Vinderne af vores 2 flotte vandrepokaler opkaldt efter klubbens 2 grundlæggere blev uddelt til den der klarede sig samlet bedst i både kata og kumite.

STRØBEK pokalen høje grader: Cecillie Bjerring
WAABEN pokalen lave grader: Christian Dalgård

nov07_2

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz