3 deltagere – 4 medaljer

Referat fra Kodomo Cup Øst 2006

Cecilie Bjerring piger 10-11 år: Cecilie havde sin største karatesucces til dato. Hun har ikke frygtelig mange stævner bag sig, derfor var Kodomo Cup Øst en stor mundfuld for hende. Hun lod sig dog ikke påvirke at de svære odds, men leverede virkelig en flot præstation. I kumite vandt hun flot sin første kamp men tabte så til den senere guldvinder. I opsamlingen vandt hun også og det lykkedes hende at gå hele vejen til bronze ved sikkert og med et godt overblik at vinde bronzekampen med et par gode kombinationer. I kata gik det endnu bedre for her vandt Cecilie 3 runder i træk og befandt sig i finalen, hvor hun med en god Jiin tabte knebent 2-1. En sølv og en bronzemedalje til Cecilie må siges at være dagens præstation. Et stort tillykke til Cecilie som forhåbentlig kan krydre det hele med det brune bælte til den kommende graduering.

Nicole Prevost piger 12-14 år: Nicole havde en sølvmedalje i kata at forsvare fra Kodomo Cup Vest, men traditionelt er stævnet i øst altid lidt hårdere besat. Det galdt også denne gang med hele 42 deltagere. Det generede dog ikke Nicole som altid med garanti leverer solide kataer med fin balance, kime, ro og udstråling. Hun er ikke højt nok gradueret til at have lært avancerede kataer, men dem hun kan – kan hun godt. Det belønnede dommerne ved at lade hende vinde 3 runder før hun tabte til den senere guldvinder. I opsamlingen og bronzekampen gjorde hun rent bord og med en flot Pinan Godan kunne hun hænge en bronzemedalje om halsen. Flot med kun gult bælte (som måske snart bliver byttet med det grønne). I kumite kæmpede hun flot men blev ikke helt belønnet for det. Hun tabte derfor meget knebent 5-4 til den senere sølvvinder, vandt så sin første opsamlingskamp og tabte sin næste. Tillykke med bronzen.

Christopher Rohde drenge 12-14 år: Christopher er forsvarende Danmarksmester i kata, men det var i gruppen 10-11 år. Nu er Christopher fyldt 12 år og havde derfor ikke regnet med det store. Alligevel var man sikker på at modstanderne skulle anstrenge sig for at slå Christopher. På trods af nogle meget tætte kampe undervejs som nemt kunne have faldet ud til den anden side vandt Christopher helt sensationelt 5 runder med kataerne Jiin, Rohai og Jion. I finalen lavede han en dyr fodfejl og tabte 2-1 men kan være yderst tilfreds med en sølvmedalje i et hårdt selskab. Et kæmpe tillykke, nu har han stadig næsten 3 år til i den samme klasse til at få hævn.

Alt i alt en fantastisk dag for Dragør med 2 sølvmedaljer og 2 bronzemedaljer. Det er en trøst at vide at vi kun tabte til dem der enten endte med at vinde guld eller sølv. Også et tillykke til hovedskolen Bosatsu hvor det lykkedes Thomas Noringriis, der står foran det sorte bælte, at vinde en fortjent bronzemedalje i kata for drenge 12-14 år.

Coachene

feb1

Sensei Tejs, Cecilie, Christopher, og Nicole

feb2

Alle vindere ved DM Øst 2006

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz