Lion Cup (kategori 4)

Lion Cup (kategori 4)

Luxembourg 21.september 2018

5 af klubbens landsholdskæmpere satte sit præg på det stærke internationale stævne i Luxembourg. Over 1000 deltagere fra 29 lande stillede til start. Pigerne viste virkelig høj klasse og mange fik afprøvet nye kataer, da stævnet blev brugt som optakt til Banzai Cup næste weekend.

Senior kvinder
I denne klasse var det hollandske Samantha, der på papiret var den stærke modstander. Hun ligger nr. 47 på verdensranglisten. Desværre lykkedes det ikke at besejre hende i år. Sempai Frederikke Bjerring kæmpede sig vej til kvartfinalen og tabte så med sin Anan dai 1-4 til Samantha. Derefter ryddede hun opsamlingen og fik fortjent bronze. Laura Scharff startede med 3 klare sejre, hvorefter hun tabte til Samantha og til sempai Frederikke i bronzekampen. En flot top 5 til Laura. Cecilie Scharff strøg med 4 sikre sejre til finalen hvor hun tabte til Samantha. En virkelig stærk sølvmedalje til Cecilie. Både hende og Laura fik afprøvet deres Kururunfa. Sempai Anna Enevoldsen var også tilmeldt senior for at få et par ekstra kampe. Det gik over al forventning – hun vandt 3 runder og tabte så i kvartfinalen uden chance for opsamling. Top 8.

Junior piger
Her dominerede Dragør puljen. Cecilie gik hele vejen og tog en stærk guldmedalje efter 4 sejre og kun 1 flag afgivet. Suverænt. Laura var endt på samme side som Cecilie og tabte til hende i semifinalen, men kom fint igen og vandt bronze. Sempai Anna kom også flot i finalen med 3 sejre og tabte her til Cecilie. Sølv. Sempai Anna fik afprøvet sin nye suparinpei og det lover godt.

Kadet piger
Sempai Josephine Christiansen have høje forventninger til sig selv i denne pulje. Det havde vi alle. Nogle gange flasker tingene sig bare ikke. Efter at have vundet første runde sikkert, tabte hun 2-3 med sin nye kata Chatan Yara Kusanku. Modstanderen gik i finalen og i opsamling tabte hun desværre 2-3 til bronzevinderen og måtte nøjes med en skuffende top 8. Øv, da hun klart havde niveauet til en finaleplads – næste gang skal taktikken være bedre.

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz