DM for seniorer 2006

Lørdag d.8.april var der individuelt danmarksmesterskab for seniorer i Bavnehøjhallen.

Ann Prevost: kunne på grund af knæskade kun stille op i kata. I et skrapt selskab kom hun dog flot i top8 ved at vinde sin indledende runde med jion, hvorefter hun røg ud med kataen rohai til den senere nr.4 fra Nykøbing.

Mia Carlsen: kom ikke videre i kata med en ellers udmærket bassai dai. I kumite følte hun sig godt tilpas og fik fyret sine bedste kombinationer af samt holdt en god stil. Hun mødte dog kun klassemodstandere og tabte først 2-0 til Semra fra Ishøj som senere vandt sølv. I opsamlingen tabte Mia 5-1 til Tina fra Gladsaxe i en kamp der var væsentlig tættere end resultatet fortæller, blandt andet var Mia meget tæt på et par 3-points scoringer.

Sensei Tejs Damkjær: har ikke de fornødne marginaler med sig for tiden i kata så han røg ud i første runde til den senere bronzevinder, Bo fra Nykøbing.

Sempai Peter Heneberg: stillede kun op i kumite og tabte her 2-0 i en god kamp til den senere sølvvinder. I opsamlingen kørte det mindre godt og her tabte han til en ellers absolut ”mulig” modstander.

Sempai Dennis Andersen: havde mildt sagt ikke de bedste forberedelser, måske derfor blev det til lige ved og næsten selvom sempai Dennis havde de bedste præstationer og resultater af Dragørs kæmpere til dette stævne. Lidt imponerende da det var første senior DM. I kata vandt han 2 runder med Bassai dai og Niseishi, hvorefter han tabte 2-1 til den senere sølvvinder og efterhånden kendte Dragørdræber Alexander fra Nykøbing med Nipaipo. I opsamlingen vandt han sikkert og i bronzekampen tabte han 2-1 til Bo fra Nykøbing med en ellers god Nipaipo. I kumite mødte han den mangedobbelte danmarksmester Tommy Busk men gik uimponeret til sagen. Han tabte således knebent 2-1. I opsamlingen var der ingen modstander så sempai Dennis gik direkte til bronzekampen hvor han dramatisk tabte med et enkelt point i overtid til Frank fra sportskarate.dk. 2 fjerdepladser og et stort tillykke.

Sempai Søren fra Bosatsu fik endelig has på alle sine modstandere i sin kumite klasse og blev (vist nok) den første senior danmarksmester for Itosu-Kai Karate-Do. Kæmpe tillykke fra hele Dragør.

april06

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz