Karate 1 – Salzburg (kategori 6)

Karate 1 – Salzburg (kategori 6)

Salzburg, Østrig 07.-08.oktober 2017

Vores 3 dygtige holdkata kvinder var taget til det største karate 1 stævne nogensinde. En fantastisk stor oplevelse hvor verdens allerbedste var samlet.

Individuel Kata
Sempai Caroline Dalgård havde trukket en portugiser, vi ikke kendte så godt. Hun viste sig at være rigtigt stærk, så vi blev besejret. Det var ærgerligt for ellers havde vi en stor chance mod finske Bess i næste runde. Så ville Japan have ventet og hun gik i finalen, så der kunne vi have kommet i opsamling.

Sempai Frederikke Bjerring fik en vigtig sejr mod en finne i første runde 5-0. Så tabte vi desværre 1-4 til Laura Sterck fra Ungarn 1-4, som vi ellers godt kan bide skeer med. Vi var ikke tilfredse med vores egen præstation og der er ikke plads til ikke at være på toppen ;0)

Holdkata
Med kun 9 hold tilmeldt var chancen for bunkai pludselig større end forventet. Vi skulle møde vinderen af Serbien og Italien. Serbien vandt 5-0 og det lykkedes at tage et flag mod disse stærke serbere. Desværre tabte de til Tyskland der vandt guld og de fik selv bronze. Med bare lidt anden lodtrækning havde vi stået i en bronzekamp, det kunne have været fantastisk

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz