DM junior/kadet (14-20 år)

Denne gang stillede Dragør kun med 2 deltagere i et danmarksmesterskab for de unge der var meget stærkt besat. Både toppen og bredden var blevet større og selvom stærke klubber som Nykøbing, Ishøj og Solrød stadig tager de fleste medaljer er der mange andre klubber der med enkelte kæmpere kan blande sig helt i toppen. Det er godt for udviklingen.

Camilla Jørgensen: I kata kadet tabte hun første kamp til en modstander hun kunne have slået. Men med ringe forberedelser er det op ad bakke. Så bedre held næste gang.

Nicole Prevost: I kumite kadet var klassen hårdt besat og da Nicole for første gang er med i den aldersgruppe (14-17 år) havde hun skruet forventningerne (men ikke indsatsen) ned. Hun vandt komfortabelt de første 2 kampe indtil hun mødte Carina fra Greve som er en bevægelig og hurtig kæmper. Efter regulær kamp stod den 3-3 og Nicole måtte bøje sig for en perfekt gyaku tsuki i overtid. Det er dog ingen skam at tabe til Carina som tabte knebent 4-5 til den senere guldvinder Jeanne fra Solrød og vandt selv bronze. I kata havde hun bye kamp i første runde og hun skulle så møde Ann-Katrine fra Nykøbing som sammen med klubkammeraten Louise dominerer klassen. Derfor valgte vi Nicoles svageste kata og satsede på opsamlingen. Det lykkedes fint, da hun med niseishi, rohai og jiin vandt sin opsamling og var klar til bronze. Med en sikker niseishi (hvor er tomoe uke…..) vandt hun en flot bronzemedalje som sammen med sin top 8 i kumite og sine 2 guldmedaljer fra sidste uges Sydhavs Cup vel luner lidt.

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz