Gladsaxe Cup (kategori 2)

Gladsaxe Cup (kategori 2)

Gladsaxe, Danmark 27.-28.maj 2017

Klubben tog også i år til dette gradsinddelte stævne. Det fungerer godt, specielt for lavt graduerede. Man kan endnu ikke helt tilbyde gode nok forhold og dommere for de højt graduerede, men man havde forsøgt sig med pengepræmier, hvilket havde lokket et par stykker af klubbens kæmpere til i år. Klubben havde 21 starter og endte med 5 guld, 4 sølv og 8 bronze. Tillykke til alle.

Børn
Her var der guld til både Karen Bitterhoff og til Mads Schwartz (debutant). Lucas Lomholt fik sølv og der var bronzemedaljer til Marcus Rosenberg, Molly Lohse, Emily Blinkenberg og til Carl Schrøder.

Gladsaxe 17

Kadet, junior & senior
Det blev til dobbelt guld til sempai Frederikke Bjerring som dog tabte den efterfølgende superfinale i årets overraskelse. Sempai Caroline Dalgård led også et nederlag undervejs og endte med sølv og en bronze. Det blev til bronze til både sempai Anna Enevoldsen og Josephine Christiansen.

Master
Her var der gode takter og medaljer til både Jimmie Villadsen (sølv) og Michael Daugbjerg (bronze).

Holdkata
De forsvarende danmarksmestre røg overraskende ud i første runde – til gengæld blev det til guld for Clara, Molly og Emily. Hos seniorerne måtte landsholdspigerne melde afbud, så det blev til sølv i en lille pulje til Michael Daugbjerg, Jimmie Villadsen og sensei Tejs Damkjær.

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz