Ishø¸j Karate Cup (kategori 3)

Ishø¸j Karate Cup (kategori 3)

24.februar 2017

Klubbens kæmpere leverede et helt fantastisk resultat til Danmarks mest internationale stævne. Der var kun kadet, junior og senior, og udover de bedste danske kæmpere var det primært Finland, Skotland og Norge som deltog.
9 medaljer til 9 udøvere og guld i 4 ud af de 6 kategorier!

Senior female 16+ år
Her var sempai Frederikke Bjerring en klasse over resten af feltet. Hun afgav kun 1 enkelt flag undervejs så sikkert guld. I finalen mødte hun Cecilie Scharff som både besejrede en meget dygtig finne og et par danske landsholdskæmpere undervejs så her fik vi også sølv. Laura Scharff strøg igennem med 3 gange 5-0. Så tabte hun til sempai Frederikke og desværre bronzekampen til bedste finske pige Bess.

Senior male 16+ år
Sempai Nikolaj Troest
prøvede kræfter med klassen selvom han kun er junior. Hans slog den tidligere nordiske kadet mester fra Letland men tabte så en stærk senior fra Finland 2-3. 2 sikre sejre i opsamlingen sikrede ham bronze.

Junior female 16-17 år
Laura
startede med at besejre Bess 3-2. Sikke en skalp! Herefter var det 5-0 resten af vejen til guldet – virkelig flot. Cecilie havde lidt undervurderet en stærk finne så vi tabe 2-3 i anden runde, men ryddede siden opsamlingen to gange 5-0 til bronze.

Junior male 16-17 år
Sempai Nikolaj
sikrede sig flot guld med 2 gange 5-0. Letlands Artemjevs blev besejret i en dramatisk finale. Vi var på som blå og da finalerne blev afviklet til sidst, var det spotlight på center tatamien, 10 bevægelserne inde i vores kata blev lyset fuldstændigt slukket. Sempai Nikolaj kørte bare kataen igennem alligevel. Dommerne bad ham om at vise den igen med det samme – pyt med det, hvad gør det når man kan sætte Anan 2 gange i skabet! Guld.

Cadet female 14-15 år
Sempai Anna Enevoldsen
var endt i den hårde del af puljen. Vi startede med 5-0 men tabte så desværre til dygtige Stephanie fra Gladsaxe 1-4. Bronzen blev hevet hjem med 4-1 4-1 og udover medaljen kan hun bryste sig med at være den første i Danmark som nogensinde har vist kataen Ishimine no Bassai. Clara Birn tabte til Fie Riis fra talentcenter vest og kom desværre ikke i opsamlingen. Helena Ridder vandt første runde 4-1 og tabte så til en finne der gik i finalen. Opsamlingen blev vundet 5-0 – flot gået af Helena i en klasse der er virkelig hård i Danmark. Maria Ridder tabte første runde 1-4 til samme finne, men vandt så første opsamling 5-0 men måtte aflevere bronzen til sin søster i sidste kamp.

Cadet male 14-15 år
Sempai Reinosuke Kusano
(LeiLei) startede flot 5-0 med kururunfa. Herefter blev Markus fra landsholdet flot besejret 4-1. Herefter var det 5-0 og i finalen blev det til guld 3-2 med sin nye kata Ishimine no Bassai. Stærkt gået af LeiLei.

 

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz