U21 EM Sofia, Bulgarien (kategori 7)

U21 EM Sofia, Bulgarien (kategori 7)

17.-19.februar 2017

Klubben havde fået 2 kæmpere udtaget på trods af nye skærpede krav. Vi vandt desværre ingen runder denne gang. Danmark fik flotte 4 bronzemedaljer i kumite som ses på billeder herunder.

Sempai Frederikke Bjerring har haft et par virkelig gode sæsoner og hendes lodtrækning var endelig favorabel. Vi havde trukket en græker og vi valgte Anan, som er en rigtig stærk åbningskata. De to bedste kataer holdt vi i reserve, da vi var så os selv som bedre end grækeren. Opvarmningen og forberedelserne var helt i top. En virkelig stærk og realistisk Anan blev fyret af – til vores forbavselse tabte vi 2-3. Så hang vi med hovedet. Grækeren tabte siden semifinalen 2-3 og vandt herefter sikkert bronze. Det kunne have været os måske..næste gang!

Cecilie Scharff havde haft et godt efterår hvor hun vandt guld til Lion Cup og bronze til Czech GP, som var de to udtagelsesstævner for landsholdet. Hun havde også valgt Anan. Måtterne var lidt glatte, så vi mistede balancen lidt i starten af kata, hvilket vi ikke fik rystet af os og vi tabte 0-5 til Montenegro. Bare klø på Cecilie, du ved hvad du skal arbejde på og du har helt sikkert niveauet.

U21 EM

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz