Hamborg Open – Tyskland (kategori 2)

Hamborg Open – Tyskland (kategori 2)

04.februar 2017

Hamborg open

Klubben stillede med 4 kæmpere til dette stævne i det nordtyske. Det var første gang vi var med og det er et fint stævne som primært rammer niveau omkring talentcenter. Det var forårets første stævne for de 4 kæmpere og vi fik 2 medaljer med hjem under kyndig coaching af sempai Rikke. Det er vigtigt at både tænke kortsigtet og langsigtet. Så selvom stævnekravet kun var på 2 forskellige kataer var vores folk blevet bedt om at lave 3 forskellige hvis man var på talentcenter og 4 forskellige hvis man var landsholdsbobler. For landsholdsfolk ville kravet have været 5 forskellige.

Josephine Christiansen startede med at vinde 5-0 med nipaipo. Herefter blev det 3-2 med kusanku sho over en lokal heltinde. Semifinalen blev vundet 4-1 med ishimine no bassai (som sammen med kusanku sho fik debut). Finalen gik helt i kludder med kusanku dai, det var vist en ny version J Vi tabte fortjent 5-0 og fik sølv. Josephine er bobler til landsholdet og i den kommende kadetklasse er kravet tit 5 kataer, som alle skal være stærke. Og så nytter det ikke at man er nød til at starte med bedste kata……men det skal vi nok få styr på!

Lucas Lomholt kom flot igennem de første 3 runder: først var det 4-1 med niseishi, så 4-1 med en super rohai mod en af favoritterne og til sidst 5-0 med jion. Semifinalen blev desværre tabt 2-3 med niseishi men bronzen blev hevet hjem med overbevisende 5-0 og rohai.

Karen Bitterhoff fik hele 5 runder på gulvet. Det startede fint med rohai 5-0. Så mødte vi en stærk tysker og tabte 0-5 med jion. Hun gik i finalen, så opsamling ventede. Her blev det 5-0 med niseishi og 4-1 med rohai. Bronzekampen kom hun til at annoncere forkert, hvilket rystede hende en smule. En ærgerlig 2-3 men en flot top 5.

Alexander Daugbjerg lavede en ellers glimrende rohai som desværre kun rakte til 2-3.

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz