Sydhavs Cup 2005

Klubben stillede med 12 deltagere til årets største børne-og ungdomsstævne i Nykøbing på Falster, hvor hovedsæde for stilarten IOGKF (International Okinawa Goju-ryu Karate Federation) i Danmark holder til. Som altid er det et yderst velorganiseret stævne, tidsplanerne holder og dommerstandarden stiger for hvert år ligesom standarden også stiger for deltagerne. Børne-og ungdomskarate er inde i en positiv udvikling der skærper kampen om medaljerne.

Kristoffer Lambek 9 år, 7.kyu: klarede sig fint i kata hvor han vandt sin første runde.

Andreas Ekkert 9 år, 7.kyu: vandt ligeledes sin første runde i kata.

Mads Sørensen 11 år, 6.kyu: røg ud i første runde i kata men tog hævn i kumite hvor han vandt sine 2 første kampe sikkert 7-0 på gyaku tsuki. I tredje runde glippede bronzemedaljen lige akkurat da modstanderen scorede til 6-5 lige som gong-gongen lød. Flot præstation.

Sebastian Lambek 11 år, 6.kyu: tabte i kumite, men vandt hele tre runder i kata med pinan shodan og fik en fortjent bronzemedalje.

Nicole Prevost 13 år, 5.kyu: mødte en god modstander i kumite og tabte klart, men viste sit store talent i kata og vandt guld efter fire sejre på stribe med pinan yondan og pinan godan. Stort tillykke.

Bertil Cordes 11 år, 4.kyu: tabte desværre i kumite men overgik sig selv i kata og vandt hele 3 kampe hvilket gav en flot bronzemedalje til Bertil.

Thomas Brandt 14 år, 3.kyu: vandt sin første kata men mødte så den senere vinder og tabte 3-0. I kumite kørte det ikke så godt og her tabte han desværre også.

Camilla Jørgensen 15 år, 3.kyu: har ikke så meget held i sprøjten til stævner for tiden og røg ud i både kata og kumite. Hun viste dog bedre takter i kumite og fik sat et par gode scoringer ind med gyaku tsuki.

Alexander Dyreborg 15 år, 3.kyu: som nykåret vicedanmarksmester i kumite måtte han erkende at højt at flyve, dybt at falde. Alexander mødte en virkelig god modstander i kumite og tabte i første runde. I kata tabte han desværre også.

Christopher Rohde 11 år, 2.kyu: havde en særdeles god dag. I kata fejede han al modstand til side og vandt en suveræn guldmedalje der trods en 2-1 sejr i finalen aldrig var i fare. I kumite fik han kamp til stregen og i nogle virkelig underholdende kampe vandt han sine 2 første runder og tabte snævert i semifinalen. Guld og bronze – stort tillykke.

Victor Cordes 14 år, shodan: var godt kørende og vandt 2 katarunder før han tabte til Emil fra Solrød. I kumite startede han som lyn og torden og satte mange flotte scoringer ind i en storsejr i første runde. Så mødte han Mike fra Solrød der viste overlegen klasse og på alle punkter var en lille takt bedre.

Tanja Midtgaard 16 år, shodan: viste gode takter i kata og vandt 2 runder før hun tabte meget knebent 2-1 til Kirstine fra Solrød med en ellers overbevisende Rohai. I kumite mødte hun Tina fra Solrød, der med sin store erfaring ikke havde de store problemer med at slå Tanja.

Tak til forældre og tilskuere for opbakning.

Coaches Kristina, Ann og sensei Tejs

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz