Vintergraduering 2016

Vintergraduering 2016

Der er fællesgraduering i Bosatsu (hovedklubben i Valby) lørdag d.10.december. Adressen er Trekronergade 19A, 2500 Valby.

Der vil kun være fællesgraduering for dem som skal op til 5.kyu og højere. De lavere grader (hvidbælter, blåbælter og gulbælter uden streg) vil blive gradueret lokalt.

10:00 starter gradueringen – denne gang vil vi afprøve et nyt koncept så vi tager en grad ad gangen og kører den helt igennem til diplomer er uddelt – så næste grad osv. – tidsplan følger når vi har overblik over hvor mange som skal gradueres

For Mini-og Introholdet:
Der vil være graduering mandag d.5.december. Mødetidspunkt 17.00. Det koster 100,- (hvis man skal gradueres til det blå bælte koster det 200,-)

For Børne-og Voksenhold
Der vil være forgraduering tirsdag d.6.december for de høje grader (dem som skal have gult bælte med 2 streger eller højere).

Torsdag d.8.december vil der være graduering for de lave grader på børne-og voksenholdet.

Begge dage bliver klubben åbnet kl. 17.30 så man kan komme og varme op da vi starter kl. 18.00. Der er ingen normal træning i klubben disse to dage.

Instruktørerne vil fortælle alle eleverne på forhånd, om de må gå til graduering. Hvis man består sin graduering skal man selv købe bæltet samme sted som man køber sin gi. Skal der bare streg på bæltet fås farvet tape i klubben.

Det koster 200,- at gå til graduering. Husk at hvis man får lov til at gå til graduering skal der underskrives en gradueringsseddel og betales på dagen inden gradueringen/forgradueringen starter.

Er man forhindret i at komme skal man aftale en evt. alternativ plan med trænerne på forhånd – ellers skal man ikke forvente at blive gradueret!

Der kan betales kontant eller via Mobilepay (31 65 41 32 Tejs Damkjær)

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz