Kodomo Cup Vest 2005

Ved det uofficielle DM for 10-14 årige i Tilst ved Århushavde klubben en usædvanlig god dag der talte 4 medaljer (1 guld og 3 sølv), 3 top-4 placeringer og 3 top-8 placeringer.

Alexander Morell (12-14 år, 5.kyu): viste rigtig gode takter i kata og opfyldte sin målsætning ved at vinde sin første runde med en god pinan yondan. I kumite kæmpede han en fin kamp og fik blandt andet sat en god mawashi geri chudan ind. Desværre manglede overblikket lidt i slutningen af kampen og Alexander tabte en tæt kamp.

Nicole Prevost (12-14 år, 5.kyu): med sin lave grad kunne hun ikke vise så avancerede kata men til genæld var kvaliteten helt i top. Med godan, yondan og shodan vandt hun 3 gange 3-0 og befandt sig pludselig i finalen som hun tabte knebent 2-1 til Amalie Arsinevici fra Århus der har vundet mange gange før. Stort tillykke med sølvmedaljen og keep up the good work!

Bertil Cordes (12-14 år, 4.kyu): tabte i 1.runde i kata til Emil Vøhlert fra Solrød som desværre for Bertil kun nåede semifinalen (tak storebror!). I kumite kæmpede han med god intensitet og vandt sin første kamp på en solid gyaku tsuki.

Thomas Brandt (12-14 år, 3.kyu): fik kludret i sin kata, Jiin og gik i stå. I kumite fik han kæmpet sig frem til semifinalen, primært på gyaku tsuki. Næste skridt for Thomas er at få udviklet sig og udvidet sit repetoire samt arbejdet med sine svage sider. Til det er der kun én vej, hård træning og et stabilt fremmøde.

Marco Dresen (12-14 år, 2.kyu): som nyligt ankommet til 12-års verden var han i skrapt selskab i kata med 39 deltagere. Alligevel tog han fat med krum hals og nåede helt til kvartfinalen hvor han tabte 2-1 til sempai Victor. Derefter vandt Marco i opsamlingen og lige før bronzekampen tabte han hæderfuldt 2-1 til Emil Vøhlert fra Solrød.

Christopher Rohde (10-11 år, 2.kyu): bliver bedre og bedre for hvert stævne i kata. Der var simpelthen ingen der kunne stille sig i vejen for hans fantastiske kime, balance og udstråling. En stor guldmedalje til Christopher. I kumite mangler han altid lige det sidste held. I semifinalen tabte han 3-2 i en kamp hvor tilskuerne desværre holdt mere øje med dommerne end med kæmperne. Christopher fik flot mandet sig op i opsamlingen og vandt sikkert 6-0. I bronzekampen mødte han Jannick fra Bosatsu der tog hævn fra kata og med en sikker taktik fik han bragt sig foran og kunne resten af kampen pille brodden af Christophers 3-points forsøg med en hurtig kontra selvom Christophers højre fod sværmede tæt omkring ørene på ham. Alligevel en flot 4.plads.

Sempai Emil Rosschou (12-14 år, 1.dan): efter en periode med fokus på kumite, prøvede sempai Emil igen kræfter med de gode i kata og vandt uimponeret 3 runder før han tabte til Emil Vøhlert fra Solrød. I kumite startede han med at besejre Andreas Østergaard fra Solrød i et brag af en kamp og kæmpede sig sikkert frem til finalen hvor han skulle møde Mike Bjerregaard fra Solrød som pt i manges øjne er Danmarks skrappeste børnekæmper. Sempai Emil fulgte han helt til dørs frem til 2-2 hvorefter Mike satte 3 sikre gyaku tsuki ind lige splitsekundet før sempai Emils chudan mawashi geri ramte ham. Tillykke med sølvet.

Sempai Victor Cordes (12-14 år, 1.dan): havde en rigtig god dag. I kata fandt han endelig sin gamle vildskab og kime frem og nåede med 4 sejre finalen. Undervejs besejrede han Emil Vøhlert fra Solrød 2-1. Sempai Victor sluttede med sølvmedalje idet Andreas Millarch fra Nykøbing stadig er en klasse foran alle andre. I kumite viste sempai Victor stor beslutsomhed og vandt 8-2, 3-1 og 3-2. I en meget spændende semifinale tabte han 1-0 til Emil Vøhlert fra Solrød på overtid. Desværre pådrog han sig en fingerskade og kunne ikke gennemføre opsamlingen hvor han ellers ville have haft mere end gode chancer for en bronzemedalje.

Coaches Ann og sensei Tejs

ee

eee

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz