Czech GP – Pilsen, Tjekkiet (kategori 4)

Czech GP – Pilsen, Tjekkiet (kategori 4)

 01.-02.oktober 2016

Det blev til 4 medaljer til klubben ved dette udtagelsesstævne i Tjekkiet. Organisatorisk var vi ikke helt tilfredse, da en del lister var blevet ændret efter de var offentliggjort. Dommerniveauet var også lavere end normalt, hvilket desværre gav en del forkerte flag og forkerte vindere…

Sempai Frederikke Bjerring viste igen stor styrke. I senior puljen vandt hun klart to runder hvorefter den tjekkiske VM-deltager Miskova ventede. Trods flot kata og stærk opbakning fra publikum tabte vi 2-3 til en dygtig modstander. Bronzekampen blev sikkert vundet. I ungsenior strøg hun i finalen med 3 gange 5-0 hvor der ventede en komet af en vietnameser, der er på europæisk turne for at forberede sig til senior VM senere på måneden. Sølv i denne pulje.

Czech 2016

Hos piger junior fik Cecilie Scharff en lidt skidt skæbne. Hun startede fint med at vinde 4-1 og så tabte hun 2-3 til finske Bess i en tæt kamp. Mod alles forventning gik Bess ikke i finalen og vi måtte nøjes med top 8. Laura Scharff havde derimod et flot stævne; hun vandt to runder 5-0 (blandt andet over Michella fra Gladsaxe) men tabte fortjent semifinalen til Vietnam. Bronzen blev vundet 4-1.

Hos piger kadet strøg Laura helt til tops. 4 runder og guld i klassen – helt suverænt. Cecilie tabte til en ringe schweizer på vores ulykkesareal desværre. Josephine Christiansen, som kun er 13 år, prøvede kræfter i denne klasse og det blev til 2 flotte sejre og en knebent tabt bronzekamp til Pi fra Allerød 2-3. Stærkt gået. I U14 klassen vandt hun en runde men tabte så ret uforståeligt i en kategori hvor hun helt sikkert havde fortjent medalje.

Sempai Nikolaj Troest havde ikke rigtigt held i sprøjten denne gang. I kadet vandt han en runde, hvorefter han tabte 2-3 til en klart ringere modstander. Det grønne areal var som forhekset for alle danskere begge dage. Der lå ellers en medalje og ventede på ham i den pulje. I junior puljen var lodtrækningen og niveauet imod ham, han tabte fortjent til belgiske Jess som desværre ikke dette år gik i finalen.

Author: Kimi Schwartz

Sempai Kimi Schwartz